Στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός (2-0 τον Εργοτέλη)

Στην κορυφή της Σούπερ Λίγκας ο Παναθηναϊκός (2-0 τον Εργοτέλη)

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην κορυφή της βαθμολογίας ανέβηκε ο Παναθηναϊκός, αφού επικράτησε με σκορ 2-0 επί του Εργοτέλη στην Κρήτη, κι έτσι άφησε πίσω του τον Ολυμπιακό με τρεις βαθμούς, με τους Πειραιώτες ωστόσο να έχουν δύο αγώνες λιγότερους.

Η ομάδα του Αναστασίου έδειξε από την αρχή του αγώνα πως ήθελε να επιβάλλει τον ρυθμό της και το κατάφερε παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Ο Μάρκους Μπεργκ για μια ακόμα βρήκε δίχτυα, όταν υποδεχόμενος έξοχη κάθετη μπαλιά του Κλωναρίδη πλάσαρε όμορφα προς το τέρμα της κρητικής ομάδας.

Οι φιλοξενούμενοι δεν αρκέστηκαν στο 1-0 και συνέχισαν να πιέζουν τον Εργοτέλη. Η επιβράβευση ήρθε στο 40' όταν  ο Ατζαγκούν με δυνατό σουτ έκανε το 2-0 και «τελείωσε» τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι κύλησε σε άλλο ρυθμό, αφού ο Παναθηναϊκός αρκέστηκε αστο να διαφυλάξει το σκορ, ενώ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν μήπως γυρίσουν τον αγώνα. Τελικά κάτι τέτοιο δε συνέβη κι έτσι οι πράσινοι έφτασαν σε μια ακόμα νίκη.

«Σκόνταψε» ο ΠΑΟΚ

Ισόπαλη 0-0 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Κάτσε στο 79΄.

Με την ισοπαλία αυτή ο ΠΑΟΚ έχασε πολύτιμο έδαφος για την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, αφού βρίσκεται επτά βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και δέκα από τον Παναθηναϊκό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT