5 tips για να είστε πάντα στιλάτη στις εμφανίσεις σας

5 tips για να είστε πάντα στιλάτη στις εμφανίσεις σας

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καθημερινά διαβάζετε σε περιοδικά, sites και blogs, τι πρέπει να φοράτε στο γραφείο, στις βόλτες σας, ποια χρώματα σας ταιριάζουν και ποια όχι, τι πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας και πως μπορείτε να τα συνδυάζετε. Είστε σίγουρη όμως πως ξέρετε τον τρόπο για να είστε στιλάτη χωρίς κόπο σε κάθε εμφάνισή σας;

Ανακαλύψτε 5 απλά αλλά βασικά tips που μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε:

1. Διαλέξτε κομμάτια στο σωστό μέγεθος.

Προσπαθήστε να επιλέγετε ρούχα που σας κάνουν την ώρα που τα αγοράζετε και όχι με την προοπτική να χάσετε ή να κερδίσετε κιλά για να σας εφαρμόζουν σωστά. Πολλές φορές μπαίνουμε στη διαδικασία να βάλουμε στο καλάθι μας κομμάτια σε μεγαλύτερο ή μικρότερο νούμερο από το κανονικό μας και το σίγουρο είναι πως μένουν για καιρό στη ντουλάπα μας με τα ταμπελάκια τους.

2. Να, μια καλή ιδέα! Να ντύνεστε με βάση το στιλ σας.

Προσπαθήστε να μην επηρεάζεστε από το γούστο της κολλητής σας ή κάποιου φίλου, γιατί σε κάθε άνθρωπο αρέσουν διαφορετικά πράγματα. Μπορείτε να πάρετε τη γνώμη τους, αλλά δεν είναι ανάγκη να την εφαρμόσετε αν δεν σας ταιριάζει. Να είστε ανοιχτή σε προτάσεις, απλώς προτιμήστε να υιοθετείτε κάθε φορά μόνο όσες ταιριάζουν στο στιλ σας.

3. Επενδύστε στα σωστά κομμάτια.

Όσο μεγαλώνετε, συνειδητοποιείτε πως κάποιες φορές είναι καλύτερο να επενδύετε σε ένα πιο ακριβό και ποιοτικό κομμάτι από το να αγοράζετε ρούχα, παπούτσια, τσάντες ή αξεσουάρ, που θα φορέσετε μόνο μια σεζόν – γιατί μόνο τόσο θ’ αντέξουν. Γι’ αυτό δεν έχετε παρά να φτιάξετε μία λίστα με δέκα, δεκαπέντε ή είκοσι βασικά κομμάτια που πρέπει να έχει η ντουλάπα σας και στη συνέχεια, να τα αγοράσετεχωρίς δεύτερη σκέψη, μιας και κάθε φορά που θα τα φοράτε θα δείχνετε περιποιημένη και στιλάτη.

4. Είστε σίγουρη πως οι στιλιστικές επιλογές σας ταιριάζουν με το επάγγελμά σας;

Μπορεί κάποτε να μην το σκεφτόσασταν, αλλά είναι σημαντικό να είστε σωστά ντυμένη όταν πηγαίνετε στη δουλειά, ακόμη κι όταν δεν ισχύει κάποιο αυστηρό dress code. Κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει σίγουρα στο να σας υπολογίζουν και να σας εκτιμούν οι συνάδελφοί σας, αλλά και ο κόσμος που συναναστρέφεστε.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT