Πρόκληση από Ιμπραΐμοβιτς, ανοιχτό μέτωπο και με Λεπέν

Πρόκληση από Ιμπραΐμοβιτς, ανοιχτό μέτωπο και με Λεπέν

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολύ δύσκολος αποδεικνύεται ο Μάρτιος για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, καθώς ο Σουηδός σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν φρόντισε μετά την τραγική του παρουσία και αποβολή στον αγώνα της ομάδας του στην Αγγλία κόντρα στην Τσέλσι την περασμένη εβδομάδα, να προκαλέσει τη συντριπτική πλειοψηφία των Γάλλων το βράδυ της Κυριακής με το υβρεολόγιό του, στον βαθμό που έδωσε πάτημα και στην ακροδεξιά ηγέτιδα Μαρίν Λεπέν να… σκοράρει σε βάρος του. Η γαλλική λίγκα ανακοίνωσε τη διεξαγωγή έρευνας.

Αμέσως μετά την ήττα της Παρί από την (πολύ φορμαρισμένη) Μπορντό με 3-2 για το γαλλικό πρωτάθλημα, ο εκκεντρικός επιθετικός δήλωσε στην κάμερα καθώς αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο ότι «σε 15 χρόνια δεν έχω δει έναν διαιτητή της προκοπής σε αυτή τη σκ…χώρα. Πρέπει να φύγει από εδώ η ΠΣΖ, δεν της αξίζει αυτή η χώρα. Παραείμαστε καλοί γι’ αυτή τη χώρα».

«Οσοι θεωρούν ότι η Γαλλία είναι σκ…χώρα να φύγουν από αυτήν» δήλωσε χωρίς να αφήσει την ευκαιρία πολιτικής εκμετάλλευσης να χαθεί η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου, κ. Λεπεν, που αναμένεται να θριαμβεύσει στις περιφερειακές εκλογές στο τέλος του μηνός.

Ο υπουργός Αθλητισμού της Γαλλίας, Πατρίκ Κανέρ, χαρακτήρισε προσβλητικές τις δηλώσεις του «Ιμπρα» και απαίτησε να ζητήσει συγγνώμη, πράγμα που ο Σουηδός έκανε με νεότερη δήλωσή του: «Ζητώ συγγνώμη αν κάποιος ένιωσε προσβεβλημένος. Αυτά που είπα δεν αφορούσαν τη Γαλλία ή τους Γάλλους, παρά μόνο το ποδόσφαιρο. Δεν ανέχομαι να μην τηρεί ο διαιτητής τους κανονισμούς».

Ο κ. Κανέρ αποδέχθηκε τη συγγνώμη, αλλά πρόσθεσε ότι «αν τέτοιες προσωπικότητες κάνουν τέτοια σχόλια, μην μας εκπλήσσει μετά που υπάρχουν δυσκολίες στις εξέδρες».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT