Γ. Σακελλαρίδης: Καμία περίπτωση περιορισμού καταθέσεων

Γ. Σακελλαρίδης: Καμία περίπτωση περιορισμού καταθέσεων

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δεν υφίσταται θέμα περιορισμού καταθέσεων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων ρευστότητας, τόνισε την Τρίτη  ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση στην τηλεόραση του ANT1, o κ. Σακελλαρίδης υποστήριξε ότι «η γερμανική κυβέρνηση έχει διαψεύσει τέτοιου τύπου σενάρια για την Ελλάδα και σε καμία περίπτωση η ελληνική κυβέρνηση δεν θα ήταν διατεθειμένη ούτε καν να συζητήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο».

«Δεν πρέπει να αναπαράγονται τέτοιου τύπου δημοσιεύματα ειδικά σε μια στιγμή που το τραπεζικό σύστημα είναι σταθεροποιημένο», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Παράλληλα, μιλώντας για την προσεχή συνάντηση του πρωθυπουργού με την Αγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο, ο κ. Σακελλαρίδης έκανε λόγο για αμοιβαία επιθυμία των νέων ηγετών για «μια απευθείας επικοινωνία, χωρίς ενδιάμεσους διαύλους, ώστε να βρεθεί μια λύση».

Θα είναι «μια συνάντηση ουσίας και όχι μια συνάντηση επικοινωνιακή, μόνο για να βγουν κάποιες φωτογραφίες στο Βερολίνο», πρόσθεσε.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT