Σε απεργία πείνας η Αγγελική Σπυροπούλου

Σε απεργία πείνας η Αγγελική Σπυροπούλου

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συμμετοχή της στην απεργία πείνας που έχουν αρχίσει τα έγκλειστα μέλη της «Συνωμοσίας των Πυρήνων της Φωτιάς» ανακοίνωσε η Αγγελική Σπυροπούλου με κείμενό της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Αίτημά της η άμεση απελευθέρωση της μητέρας των Χρήστου και Γεράσιμου Τσάκαλου καθώς και της κοπέλας του δεύτερου.

Στη συνέχεια,η Αγγελική Σπυροπούλου επιτίθεται κατά των πρακτικών που εφαρμόζει η Αντιτρομοκρατική, κάνοντας λόγο για ένα «κυνήγι μαγισσών» προς όλες τις κατευθύνσεις που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο μήνες, μετά την αποκάλυψη του σχεδίου απόδρασης των μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς. Εξάλλου, εκφράζει την αποφασιστικότητά της να συνεχίσει τον αγώνα απαντώντας επιθετικά σε κάθε χτύπημα και καταγγέλλει το γεγονός ότι έχουν βρεθεί στο στόχαστρο και άνθρωποι που «αν και δεν έχουν καμία πολιτική σχέση μαζί τους, επέλεξαν να μην εγκαταλείψουν τους δικούς τους ανθρώπους, ούτε να γυρίσουν την πλάτη σε κυνηγημένους».

Αλλωστε, όπως αναφέρει στο κείμενο της η Αγγελική Σπυροπούλου «δεν πρόκειται ούτε για την αρχή και, σίγουρα, ούτε για το τέλος μιας ιστορίας, αλλά για τη διαδρομή, κι εκεί ακριβώς είναι που βρίσκεται η ομορφιά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή