Χωρίς Μήτρογλου κόντρα στον Αστέρα

Χωρίς Μήτρογλου κόντρα στον Αστέρα

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον μονόδρομο της νίκης θα επιχειρήσει να πορευτεί ο Ολυμπιακός στον σημερινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο Καραϊσκάκη (16.45), με τον οποίο θα ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Ο Βίτορ Περέιρα δεν έχει τελικώς στη διάθεσή του τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος δεν ξεπέρασε τις μυϊκές ενοχλήσεις και αποκλείστηκε από την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, αφού αποθεραπεύτηκε πλήρως.

Επιπλέον, δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Φουστέρ, Ντουρμάζ, Μανιάτης, ενώ για αγωνιστικούς λόγους βρίσκονται εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού οι Αυλωνίτης, Γιαννούλης και Μπουχαλάκης. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Μανιάτης υποβλήθηκε χθες σε πετυχημένη επέμβαση στην Ιταλία, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στη ρεβάνς με την ΑΕΚ, όπου υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» βρίσκονται οι Ρομπέρτο, Γιαννιώτης, Ελαμπντελαουί, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Σαντάνα, Σαλίνο, Μαζουακού, Διαμαντάκος, Χάρα, Φορτούνης, Αφελάι, Μποτία, Μπενίτες, Κασάμι, Ντομίνγκεζ, Σιόβας, Ντοσεβί. «Είμαι ήρεμος. Περιμένω να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον αγώνα με τη σοβαρότητα που πρέπει, όπως κάνουμε σε κάθε αγωνιστική. Πρέπει να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να συνεχίσουμε με ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Και να παραμείνουμε στην πρώτη θέση» τόνισε ο Φράνκο Χάρα για το ματς με τον Αστέρα.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης έχει εκτός πλάνων του, τους τραυματίες Πάρα, Τορμένα και Αλόκο, ενώ για αγωνιστικούς λόγους αποκλείστηκε ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT