Οι σκιές που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας αυτή την άνοιξη

Οι σκιές που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας αυτή την άνοιξη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε σεζόν αποφασίζετε να ανανεώστε τα καλλυντικά σας με τις σκιές, τα κραγιόν, τα μολύβια και τα ρουζ που προτείνουν οι μεγάλοι οίκοι στα shows τους, αλλά στο τέλος βρίσκεστε με ένα γεμάτο καλάθι από προϊόντα που δεν χρησιμοποιείτε ποτέ. Για να αποφύγετε κάτι τέτοιο φέτος, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε χείλη ή μάτια και να επενδύσετε μόνο στα αντίστοιχα καλλυντικά.

Αν λοιπόν, αυτή την άνοιξη αποφασίσετε να τονίσετε το βλέμμα σας και θέλετε τα μάτια σας να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο ανοιξιάτικο μακιγιάζ σας, μπορείτε να επενδύσετε σε σκιές με παστέλ αποχρώσεις, αλλά και πιο σκούρους δαμασκηνί και μωβ τόνους.

Τα παραμυθένια σκούρα μωβ βλέφαρα στο show της Vera Wang για την Άνοιξη του 2015 σας δίνουν ιδέες για βραδινά glam μακιγιάζ, ενώ οι ανοιχτόχρωμες ροζ ή μπεζ αποχρώσεις είναι ιδανικές για τις πρωινές εμφανίσεις σας. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε μία παλέτα με γκρι τόνους και να τη χρησιμοποιείτε κάθε φορά που θέλετε να πετύχετε ένα εντυπωσιακό smokey-eye look.

Δείτε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή