Gadgets

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

SONY

Ταμπλέτα λεπτότερη και ελαφρύτερη

Το Xperia Z4 της Sony παίρνει τον τίτλο του λεπτότερου και ελαφρύτερου 10’’ tablet στο κόσμο, αφού ζυγίζει λιγότερο από 393 γραμμάρια και έχει πάχος μόλις 6,1 χιλιοστά, ενώ χάρις στη σχεδίαση και τα υλικά κατασκευής του, είναι επίσης ανθεκτικό στη σκόνη και αδιάβροχο – μπορεί να παραμείνει στο (γλυκό) νερό για 30 λεπτά, σε βάθος έως και 1,5 μέτρο. Η νέα Android ταμπλέτα της ιαπωνικής εταιρείας έρχεται με οθόνη υψηλής φωτεινότητας και ανάλυσης 2Κ, όπως επίσης και με οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810.

MICROSOFT

Προσιτό κόστος για τα Lumia

Το προσιτό κόστος για τις δυνατότητες που προσφέρουν είναι το «σήμα κατατεθέν» των Lumia 640 και Lumia 640XL, των δύο smartphone της Microsoft που αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά σε τιμές από 159 και 189 ευρώ αντίστοιχα. Τα δύο νέα μοντέλα θα διατεθούν σε εκδόσεις που θα καλύπτουν τις απαιτήσεις κάθε χρήστη (single-SIM, dual-SIM LTE και dual-SIM 3G), ενώ ενσωματώνουν τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon και μνήμη RAM 1 GB, για να παρέχουν πολύ καλή εμπειρία χρήσης.

DELL

Φορητό και ευέλικτο για επαγγελματίες

Μεγάλη ισχύ, αξιοπιστία και υψηλή φορητότητα υπόσχεται σε γραφίστες, μηχανικούς και άλλους απαιτητικούς χρήστες το Precision M3800 της Dell, το λεπτότερο και ελαφρύτερο φορητό workstation 15 ιντσών που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην αγορά. Το νέο μοντέλο της Dell διαθέτει μια θύρα Thunderbolt 2, για τη μεταφορά δεδομένων με ταχύτητα έως 20 Gbps και μεγαλύτερη ευελιξία στη συνδεσιμότητα, ενώ είναι διαθέσιμο με οθόνη αφής 15,6 ιντσών UltraSharp.

CANON

Μηχανές με ανάλυση 50,6 Megapixel

Το καλοκαίρι αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά οι EOS 5DS και 5DS R της Canon, οι πρώτες φωτογραφικές μηχανές στον κόσμο με ανάλυση αισθητήρα 50,6 Megapixel. Επομένως, οι δύο DSLR μηχανές «συλλαμβάνουν» ακόμη και τις απειροελάχιστες λεπτομέρειες στις φωτογραφίες, που θα μπορούν στη συνέχεια να εκτυπωθούν σε διαστάσεις σχεδόν όσο οι αφίσες. Τα δύο νέα μοντέλα απευθύνονται κυρίως σε επαγγελματίες φωτογράφους και, πέρα από την ευκρίνεια του full frame αισθητήρα CMOS που διαθέτουν, ξεχωρίζουν για το ότι διαθέτουν δύο επεξεργαστές Digic 6.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή