Δήμαρχος Κορυδαλλού: Να μην γίνει η δίκη της Χ.Α. στις φυλακές

Δήμαρχος Κορυδαλλού: Να μην γίνει η δίκη της Χ.Α. στις φυλακές

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να μην διεξαχθεί η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής, που αρχίζει στις 20 Απριλίου, στις φυλακές Κορυδαλλού, καθώς κάτι τέτοιο θα προκαλέσει τεράστια κοινωνική αναστάτωση στη λειτουργία της πόλης, ζητεί με επιστολή του προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Νίκο Παρασκευόπουλο, ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης.

Ο δήμαρχος Κορυδαλλού, ο οποίος έχει συγκαλέσει έκταση σύσκεψη το απόγευμα για το θέμα στο Δημαρχείο της πόλης, εκφράζει τη βεβαιότητα ότι λόγω της δίκης, που αναμένεται να διαρκέσει αρκετούς μήνες, θα διακοπεί η λειτουργία των 11 σχολικών μονάδων, των 3 παιδικών σταθμών και των 2 αθλητικών κέντρων, που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από τις Φυλακές Κορυδαλλού.

Στη σημερινή σύσκεψη αναμένεται να συμμετάσχουν βουλευτές της Β’ Πειραιά, ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, εκπρόσωποι της ΕΛΜΕ, του Συλλόγου Δασκάλων Κορυδαλλού- Αγ. Βαρβάρας και της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT