Προς αναβολή ο διαγωνισμός για τον άξονα Πάτρας – Πύργου

Προς αναβολή ο διαγωνισμός για τον άξονα Πάτρας – Πύργου

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αναβολή οδηγείται ο διαγωνισμός για την κατασκευή του οδικού τμήματος Πάτρας- Πύργου. Σε συνάντηση του υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργου Σταθάκη με εκπροσώπους της Δυτικής Ελλάδας, ο υπουργός δεν τοποθετήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο «σαλαμοποίησης» ή όχι του άξονα. Ενημέρωσε ωστόσο τους φορείς ότι ο διαγωνισμός θα αναβληθεί προκειμένου να εξεταστεί συνολικά, από κοινού με τις υπόλοιπες προτεραιότητες του υπουργείου.

Σήμερα ανακοινώθηκε και η όγδοη αναβολή του διαγωνισμού για την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Ελευσίνας- Θήβας- Υλίκης με σύμβαση παραχώρησης. Όπως αναφέρει η απόφαση, «κρίνεται σκόπιμη η επαναξιολόγηση και ιεράρχηση της κατασκευής του έργου υπό το πρίσμα της νέας οικονομικής κατάστασης» και πιο συγκεκριμένα «η διερεύνηση εναλλακτικών συστημάτων δημοπράτησης του έργου προς όφελος του Δημοσίου συμφέροντος». Η εκδήλωση ενδιαφέροντος μετατίθεται για τις 16 Ιουνίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT