Οι ωραιότερες καπαρντίνες της σεζόν

Οι ωραιότερες καπαρντίνες της σεζόν

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναζητάτε το ιδανικό πανωφόρι για την άνοιξη που ταιριάζει στις ηλιόλουστες αλλά και στις βροχερές μέρες -που δεν λένε να σταματήσουν; Μία καπαρντίνα σας δίνει τη λύση που χρειάζεστε και αναδεικνύει κάθε σύνολό σας.

Αν μέχρι τώρα θεωρούσατε τις καπαρντίνες πιο σοφιστικέ και κλασικές, ενώ εσείς λατρεύετε τα μοντέρνα κομμάτια, ήρθε η ώρα να αναθεωρήσετε και να τις δοκιμάσετε στα καθημερινά looks σας. Διαλέξτε εκείνη που ταιριάζει στο στιλ σας και φορέστε τη το πρωί στο γραφείο, το μεσημέρι στη βόλτα σας, αλλά και στη βραδινή έξοδό σας.

Αν ψάχνετε μια απόχρωση που ταιριάζει με όλα τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας, μπορείτε να προτιμήσετε μία nude ή μπεζ, ενώ αν σας αρέσει περισσότερο το χρώμα μπορείτε  να δοκιμάσετε μία καπαρντίνα σε μπορντό, χακί, μπλε ή έναν παστέλ τόνο, όπως κίτρινο, ροζ ή σιέλ. Συνδυάστε τη με τα ανοιξιάτικα φορέματά σας, τα cropped υφασμάτινα παντελόνια σας, αλλά και τα denim κομμάτια της ντουλάπας σας.

Καλό θα είναι να επενδύσετε σε ένα κομμάτι που συνδυάζει άνεση, στιλ και ποιότητα, γιατί σίγουρα θα σας βγάλει ασπροπρόσωπη κάθε εποχή. Δείτε εδώ τις top καπαρντίνες της άνοιξης για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή