Τα beauty trends των 90’s που έχουν επιστρέψει δυναμικά

Τα beauty trends των 90’s που έχουν επιστρέψει δυναμικά

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ιστορία, όπως συχνά θα έχετε παρατηρήσει επαναλαμβάνεται και μαζί της και τα trends στη μόδα και την ομορφιά. Θυμάστε τότε που φορούσατε το μπορντό κραγιόν της  ξαδέρφης σας και λατρεύατε τα χτενίσματα της Kate Moss στα 90’s; Μερικές από τις τάσεις της αγαπημένης μας δεκαετίας -φυσικά, δεν την έχουν νοσταλγήσει όλοι- επιστρέφουν δυναμικά κι εσείς δεν έχετε παρά να τις δοκιμάσετε.

 

1. Μπορντό χείλη.

Η Liv Tyler έκανε τάση το μπορντό κραγιόν το 1995 και τώρα ήρθε η στιγμή που μπορείτε να το δοκιμάσετε πάλι. Διαλέξτε την απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας και κρατήστε μια ισορροπία στο μακιγιάζ σας, αφήνοντας πιο φυσικά τα ματιά.

2. Επιμελώς ατημέλητα μαλλιά.

Το beauty trend που λατρεύει κάθε γυναίκα, μιας και σας δίνει τη δυνατότητα να αφήσετε για λίγο στην άκρη τις ισιωτικές και το σίδερο για τις μπούκλες. Η Kate Moss το λάνσαρε το 1990 και από τότε άνοιξε τον δρόμο για όλες εμάς που δεν συμπαθούμε το μαλλί κομμωτηρίου.

3. Λεπτές πλεξούδες.

Τα πλεξουδάκια στα μαλλιά είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δώσετε στιλ στο χτένισμά σας και το καλύτερο απ’ όλα είναι πως μπορείτε να τα φτιάξετε και μόνη σας.

4. Ιριδίζουσες σκιές.

Αν θέλετε να δώσετε ένταση στο βλέμμα σας, αλλά και λάμψη, μπορείτε να δοκιμάσετε μία σκιά ματιών σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση με λίγο glitter. Προσοχή, να μην το παρακάνετε στην εφαρμογή της και να μην τη συνδυάσετε με ένα έντονο κραγιόν.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή