5 έξυπνα tips για την περιποίηση της επιδερμίδας σας

5 έξυπνα tips για την περιποίηση της επιδερμίδας σας

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σας αρέσει να περιποιείστε το πρόσωπό σας και το σώμα σας, να φοράτε μάσκες και ορούς ενυδάτωσης, αλλά δεν μπορείτε να είστε από το πρωί μέχρι το βράδυ με μια κρέμα στο χέρι, γιατί δεν προλαβαίνετε και επιπλέον, το βαριέστε λίγο. Μην ανησυχείτε, γιατί υπάρχει λύση και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να ακολουθήσετε 5 έξυπνα tips που θα σας βοηθήσουν να ετοιμάζεστε στο άψε-σβήσε.

1. Φροντίστε να έχετε πάντα μαντηλάκια για ντεμακιγιάζ στο κομοδίνο σας.

Βγήκατε βόλτα, γυρίσατε αργά και τώρα δεν βλέπεις την ώρα να πέσετε για ύπνο. Το μόνο που σκέφτεστε είναι να χωθείτε κάτω από το πάπλωμα, αλλά έχετε λίγες τύψεις γιατί δεν θα αφαιρέσετε το μακιγιάζ σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια, μιας και τα μαντηλάκια στο κομοδίνο σας, θα σας δίνουν κάθε φορά λύση. Μπορείτε να ξεβαφτείτε ακόμη κι αν είστε μισοκοιμισμένη!

2. Μυστικό για τέλεια νύχια, ακόμη κι αν έχει αρχίσει να χαλάει το manicure σας.

Έχει αρχίσει να ξεφτίζει το χρώμα στα νύχια σας, αλλά δεν προλαβαίνετε να τα ξεβάψετε για να τα φτιάξετεξανά; Ένα διάφανο βερνίκι με λίγο glitter θα καλύψει τις ατέλειες και ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Να θυμάστε πως δεν χρειάζεται να είναι φανταχτερό. Θα βρείτε σίγουρα και κάποιο πιο διακριτικό.

3. Δεν έχετε χρόνο να φορέσετε ενυδατική κρέμα μετά το ντους;

Αν δεν έχετε χρόνο να περιμένετε να στεγνώσει, μπορείτε μόλις την εφαρμόσετε να χρησιμοποιήσετε για 1-2 λεπτά το πιστολάκι με κρύο αέρα. Η lotion σας θα απορροφηθεί και θα διατηρήσετε απαλή και ενυδατωμένη την επιδερμίδα σας.

4. Δεν προλαβαίνετε να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ;

Αν αργήσατε να ξυπνήσετε και έχετε μόνο ένα τέταρτο για να ετοιμαστείτε, εφαρμόστε ένα concealer για λάμψη, ένα χρωματιστό κραγιόν και λίγο ρουζ. Αν έχετε δύο λεπτά ακόμα, φορέστε και λίγη μάσκαρα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή