Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Η Καλλιθέα υποδέχεται στις 15.00 την πρωτοπόρο του 1ου ομίλου, ΑΕΚ για την 25η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ. Οι υπόλοιποι αγώνες: 15.00 Παναχαϊκή – Χανιά, Αλιμος – Φωστήρας, Επισκοπή – Απόλλων Σμύρνης, Παναιγιάλειος – Ερμιονίδα. Ρεπό: Αχαρναϊκός.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου, Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος. Μακριά από την έδρα τους παίζουν τόσο ο Αρης όσο και η Καβάλα που μοιράζονται τη 2η θέση και απέχουν τέσσερις βαθμούς από την κορυφή. Συνοπτικά το πρόγραμμα: 16.00 Απόλλων Αρναίας – Αρης, Αναγέννηση Γιαννιτσών – Θύελλα Φιλώτα, Δόξα Δράμας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης, Εθνικός Αγιονερίου – Ορφέας Ελευθερούπολης, Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Πανσερραϊκός, Αρης Ακροποτάμου – Εβρος Σουφλίου, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Καβάλα, Καμπανιακός – Καστοριά.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Αρη στο ΟΑΚΑ, σήμερα το μεσημέρι (13.00) μαγνητίζει όλα τα βλέμματα της αγωνιστικής δράσης της 22ης αγωνιστικής. Ο «Δικέφαλος» με νίκη θα πλησιάσει στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Στις 18.00, ο Κόροιβος Αμαλιάδας θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, ενώ αύριο, στις 19.00, ο Πανιώνιος θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Για τα πλέι οφ της Α1 γυναικών: 12.00: Ιπποκράτης – Αναγέννηση Νέου Ρυσίου.

ΒΟΛΕΪ: Η φετινή κυπελλούχος Ελλάδος στις γυναίκες θα αναδειχθεί σήμερα στο Αγρίνιο (18.00). O αγώνας διεξάγεται στο κλειστό γυμναστήριο «Μιχ. Κιούσης».

ΣΤΙΒΟΣ: Στα Μέγαρα διεξάγονται σήμερα τα πανελλήνια πρωταθλήματα βάδην 20 χλμ. σε άνδρες και γυναίκες.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Ο κυπελλούχος ανδρών θα αναδειχθεί σήμερα (15.00) στο «ΠΑΟΚ Αρένα». Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Θα υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες στις αντίστοιχες διοργανώσεις του 2012 (ΠΑΟΚ) και του 2013 (ΑΕΚ), ενώ το 2010 ο ημιτελικός των δύο συλλόγων στιγματίστηκε από σοβαρά επεισόδια.

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ: Με τη συμμετοχή 13 πληρωμάτων μας (19 ιστιοπλόοι) συνεχίζεται στην Ισπανία το παγκόσμιο κύπελλο «Βασίλισσα Σοφία». Οι αγώνες περιλαμβάνουν όλες τις ολυμπιακές κλάσεις, θα ολοκληρωθούν στις 4 Απριλίου και παίρνουν μέρος οι περισσότεροι από τους κορυφαίους ιστιοπλόους του κόσμου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT