Οι πιο στιλάτες μπαλαρίνες της άνοιξης

Οι πιο στιλάτες μπαλαρίνες της άνοιξης

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αλήθεια είναι πως φέτος τον χειμώνα αλλά και τον Μάρτιο φορέσαμε και με το παραπάνω τα μποτάκια και τις μπότες μας, οπότε μάλλον ήρθε η στιγμή να βγάλουμε επιτέλους από τη ντουλάπα μας τις κομψές και χρωματιστές μπαλαρίνες μας.

Τα παπούτσια που είναι ιδανικά για όλες τις ώρες της μέρας και συνδυάζουν άνεση και στιλ, θα αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο τόσο τα casual όσο και τα office looks σας κι έτσι μπορείτε να τα φορέσετε χωρίς δεύτερη σκέψη.

Διαλέξτε ένα ζευγάρι μπαλαρίνες σε ουδέτερη, πολύχρωμη ή navy απόχρωση και συνδυάστε το με cropped και πουκάμισο στο γραφείο ή με τη skater φούστα σας και δερμάτινο jacket στην απογευματινή βόλτα σας.

Θα τις βρείτε σε πολλά σχέδια και χρώματα, καθώς η ποικιλία τους είναι μεγάλη κι έτσι σίγουρα μπορείτε να διαλέξετε αυτές που ταιριάζουν στο στιλ σας και συνδυάζονται εύκολα με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας.

Δείτε εδώ 20 μοντέρνα και κομψά ζευγάρια μπαλαρίνες για τα καθημερινά looks σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή