Αφαίρεση βαθμών στο Μαυροβούνιο

Αφαίρεση βαθμών στο Μαυροβούνιο

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βαριά ποινή περιμένει το Μαυροβούνιο για τις βιαιοπραγίες των οπαδών του κατά τον αγώνα της περασμένης Παρασκευής με τη Ρωσία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που διακόπηκε οριστικά.

Η UEFA ανακοίνωσε χθες ότι άνοιξε τη διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης βάσει των εκθέσεων του διαιτητή και του παρατηρητή. Δεδομένης της οριστικής διακοπής με υπαιτιότητα των Μαυροβουνίων, λόγω επεισοδίων από τους φιλάθλους στις εξέδρες, κατά την ανακοίνωση της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας, το Μαυροβούνιο θα υποστεί μείωση τριών βαθμών οι οποίοι θα πάνε στη Ρωσία.

Ο αγώνας διακόπηκε στο 67ο λεπτό όταν την απόκρουση πέναλτι από τον Μαυροβούνιο τερματοφύλακα ακολούθησε βροχή αντικειμένων κατά των Ρώσων και όταν ο Τούρκος διαιτητής αποφάσισε να σταματήσει η αναμέτρηση άρχισαν συμπλοκές μεταξύ παικτών και συνοδών των δύο ομάδων.

Νωρίτερα, ο τερματοφύλακας της Ρωσίας, Ιγκόρ Ακινφέγιεφ είχε πέσει στην περιοχή του χτυπημένος από καπνογόνο στον σβέρκο. Ο αγώνας είχε διακοπεί προσωρινά κι ο Ρώσος γκολκίπερ μεταφέρθηκε με φορείο σε νοσοκομείο της Ποντγκόριτσα όπου διαγνώστηκαν τραύμα στον σβέρκο και μικροεγκαύματα.

Δράση υπάρχει και σήμερα για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τον αγώνα που δίνει το Ισραήλ με το Βέλγιο για τον όμιλο της Κύπρου, ενώ απόψε γίνονται και αρκετοί ενδιαφέροντες φιλικοί αγώνες με κυριότερους αυτούς της Ιταλίας με την Αγγλία στο Τορίνο και της Ολλανδίας με την Ισπανία στο Αμστερνταμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή