5 fashion κομμάτια για να είστε πάντα στιλάτη

5 fashion κομμάτια για να είστε πάντα στιλάτη

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ερώτημα που βασανίζει κάθε γυναίκα χρόνια τώρα, είναι αν κάνει σωστές αγορές κάθε φορά που βγαίνει στα μαγαζιά ή «χαλάει» τα λεφτά της σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που κρατάνε μερικούς μόνο μήνες, είτε γιατί δεν είναι καλή η ποιότητά τους είτε γιατί ταιριάζουν μόνο σε μία σεζόν.

Κακά τα ψέματα, όλες μας έχει τύχει να αγοράσουμε ένα κομμάτι που μας έκανε κλικ από την πρώτη στιγμή που το είδαμε στη βιτρίνα, αλλά αυτός σίγουρα δεν είναι ο μοναδικός τρόπος για να κάνουμε τις αγορές μας. Μία καλή επένδυση σε ένα κομμάτι που θα έχετε πάντα στη ντουλάπα σας δεν μπορείτε να την παραβλέψετε.

Γι’ αυτό μάθετε ποια κομμάτια πρέπει να έχετε οπωσδήποτε στη γκαρνταρόμπα σας και θα σας χαρίσουν τις πιο στιλάτες και κομψές εμφανίσεις.

1. Μια καλή τσάντα

Μία τσάντα που συνδυάζει άριστη ποιότητα και προσιτή τιμή έχει δύο βασικά χαρακτηριστικά που καμιά μας δεν μπορεί να παραβλέψει. Ειδικά, αν είναι σε μία ουδέτερη απόχρωση, όπως μαύρο, γκρι ή ταμπά, είναι σίγουρο πως θα την κρατήσετε πολλά χρόνια.

2. Δύο καλά ζευγάρια παπούτσια

Καλό είναι να επενδύσετε σε ένα ζευγάρι φλατ και σε ένα με ψηλά τακούνια, για να έχετε επιλογές στις καθημερινές εμφανίσεις σας. Οι κλασικές μαύρες γόβες με μύτη είναι ένα all time classic ζευγάρι που μπορείτε να φορέσετε στο γραφείο, αλλά και στις βόλτες σας, ενώ οι κομψές μονόχρωμες μπαλαρίνες ή τα μοκασίνια θα σας χαρίσουν άνεση κάθε στιγμή.

3. Μία καπαρντίνα δεν πρέπει να λείπει από τη ντουλάπα σας.

Επενδύστε σε μία μπεζ ή μαύρη που είναι πιο κλασική ή προτιμήστε μία με χρώμα, αν σας αρέσουν οι πιο μοντέρνες εμφανίσεις. Είναι σίγουρα το πανωφόρι που συνδυάζεται με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και μπορείτε να το φορέσετε σχεδόν όλες τις εποχές του χρόνου.

4. Ένα μικρό μαύρο φόρεμα

Το κομμάτι που λατρεύει κάθε γυναίκα και ποτέ δεν της φτάνει μόνο ένα. Με δαντέλα, τούλι, σε ίσια ή κλος γραμμή, λινό, μεταξωτό ή βαμβακερό είναι το ιδανικό ρούχο για casual και formal εμφανίσεις. Συνδυάστε το με ένα κομψό και άνετο ζευγάρι παπουτσιών αλλά και ένα ή δύο statement αξεσουάρ.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή