Παπαδημούλης: «Η εξεταστική επιτροπή να ψάξει και τη ρίζα των μνημονίων»

Παπαδημούλης: «Η εξεταστική επιτροπή να ψάξει και τη ρίζα των μνημονίων»

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τους λόγους που οδήγησαν τη χώρα στα μνημόνια θα πρέπει να αναζητήσει η εξεταστική επιτροπή σύμφωνα με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημήτρη Παπαδημούλη.

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο κ. Παπαδημούλης γράφει: «Η εξεταστική επιτροπή να ψάξει όχι μόνο την υπογραφή των Μνημονίων, αλλά κ την "ρίζα".Πως φτάσαμε εκεί: Εξοπλισμοί, "2004", πάρτι δαπανών…»

Η πρόταση για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τα μνημόνια την οποία αναμένεται να καταθέσει εντός της ημέρας στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ, θα αφορά τέσσερις θεματικές ενότητες-περιόδους. Ειδικότερα, η πρώτη περίοδος (Οκτώβριος 2009- Μάιος 2010) αφορά στην έρευνα για την υπαγωγή στο Μνημόνιο (1η δανειακή σύμβαση) επί πρωθυπουργίας Γ. Παπανδρέου. Η δεύτερη περίοδος (Μάιος 2010 – Νοέμβριος 2011), αφορά στην 2η δανειακή σύμβαση, επίσης επί πρωθυπουργίας Γ. Παπανδρέου. Η τρίτη περίοδος (Νοέμβριος 2011- Μάιος 201), δηλαδή το PSI επί πρωθυπουργίας Λ. Παπαδήμου και η τέταρτη περίοδος τον Μάιο του 2012 και εντεύθεν αφορά στην κυβέρνηση κ. Σαμαρά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή