Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ο Άντριου Γκετί

Νεκρός βρέθηκε στο σπίτι του ο Άντριου Γκετί

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νεκρός βρέθηκε ο εγγονός του δισεκατομμυριούχου ιδρυτή του ομίλου Getty Oil Ζαν Πολ Γκετί, στην οικία του στο Λος Άντζελες.

Την είδηση έχουν επιβεβαιώσει οι γονείς του, οι οποίοι σε ανακοίνωσή τους ζητούν από τα Μ.Μ.Ε. να σεβαστούν την δύσκολη στιγμή που περνά η οικογένεια, τονίζοντας πως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Οι New York Times αναφέρουν πως ο επικεφαλής των ερευνών στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως «ο θάνατος «φαίνεται ότι προήλθε από φυσικά αίτια», επισημαίνοντας πως επειδή δίπλα του βρέθηκε κάποιο φάρμακο η αρχική πληροφόρηση έκανε λόγο για «ατύχημα». Μάλιστα, ο Εντ Γουίντερ υποστήριξε πως οι έρευνες συνεχίζονται και θα πρέπει να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις προκειμένου να βγουν ασφαλέστερα συμπεράσματα.

«Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, τον τελευταίο καιρό δεν αισθανόταν καλά και μάλιστα είχε κλείσει ραντεβού για την Τετάρτη με τον προσωπικό του γιατρό», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο Άντριου Γκέτι βρέθηκε μέσα στο μπάνιο του. Μια γυναίκα τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε το γεγονός. Αμέσως στο σημείο έφτασε περιπολικό και οι άνδρες της άμεσης δράσης βρήκαν το άψυχο σώμα του Γκετί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή