«Τελικοί» με διαφορετικό στόχο στην Ευρωλίγκα

«Τελικοί» με διαφορετικό στόχο στην Ευρωλίγκα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι διαφορετικοί στόχοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην προτελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας, δεν παύουν να έχουν τον κοινό χαρακτηρισμό του «τελικού». Νίκη του Παναθηναϊκού επί της Αλμπα στον αυριανό αγώνα του ΟΑΚΑ, θα εξασφαλίσει την πρόκριση στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, ενώ αν ο Ολυμπιακός πετύχει στη Μόσχα, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, τη διακοσιοστή νίκη του στην Ευρωλίγκα θα έχει κάνει το καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και του πλεονεκτήματος έδρας. Οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρήσουν την πληρότητά τους για το παιχνίδι με την Αλμπα, αλλά και τον επερχόμενο τελικό Κυπέλλου με τον Απόλλων Πατρών ξανά στο ΟΑΚΑ, την Κυριακή.

Αντίθετα, στον Ολυμπιακό, υπάρχει αναγκαστική αβεβαιότητα για το αν οι τέσσερις τραυματίες (Σπανούλης, Σλούκας, Πέτγουεϊ, Τσαϊρέλης) θα είναι έτοιμοι να παίξουν και ενώ ολοκλήρωσαν την αποθεραπεία τους και δοκίμασαν να προπονηθούν, από χθες, σε εντατικούς ρυθμούς.

• Η διεκδίκηση του Κυπέλλου, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό, οδήγησε τον Απόλλωνα Πατρών, σε μεταγραφική ενίσχυση, με την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ (26χρ., 1.90), Μίκαελ Οτζο από τη σουηδική Ερεμπρο. Η ομάδα της Πάτρας απέκτησε πρόσφατα και τον σέντερ Αλέξανδρο Σιγκούνα, ενώ μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να εξασφαλίσει το δελτίο του Οτζο.

• Ο Δημήτρης Μωραΐτης που ανήκει στον Πανιώνιο, επελέγη στους δέκα πιο ταλαντούχους παίκτες από τους σαράντα που προέρχονταν από 21 ευρωπαϊκές χώρες και συμμετείχαν στο «Jordan Brand Classic Camp» και εν συνεχεία θα διαγωνιστούν στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης (17/4), μαζί με δέκα επιπλέον, παίκτες από άλλες περιοχές του κόσμου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή