Επεκτείνεται στη Ρουμανία η Cosmote e-value

Επεκτείνεται στη Ρουμανία η Cosmote e-value

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Ρουμανία επεκτείνει τις δραστηριότητές της η Cosmote e-value A.E. H τελευταία είναι θυγατρική εταιρεία της Cosmote και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες επαφής μέσω τηλεφωνικών κέντρων. Η δραστηριοποίησή της στη ρουμανική αγορά θα γίνει μέσω της E-value International S.A. που ιδρύθηκε πρόσφατα.

Ειδικότερα, η νέα θυγατρική εταιρεία του ομίλου ΟΤΕ στη Ρουμανία θα προσφέρει όλο το φάσμα υπηρεσιών Contact Center, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη πωλήσεων, την εξυπηρέτηση πελατών και τη διατήρηση και ενίσχυση πελατολογίου. Η εταιρεία διαθέτει νέες και σύγχρονες εγκαταστάσεις στο Βουκουρέστι, συνολικής έκτασης 1.900 τ.μ., και 320 θέσεων εργασίας. Το β΄ τρίμηνο του έτους θα επεκταθεί και σε νέες εγκαταστάσεις στην πόλη Μπρασόφ, δυναμικότητας άλλων 300 θέσεων εργασίας. Στα πρώτα έργα, φυσικά, συγκαταλέγεται η εξυπηρέτηση πελατών για λογαριασμό της θυγατρικής εταιρείας του Ομίλου ΟΤΕ, Telekom Romania. Μέσα στους επόμενους μήνες, η συνεργασία της εταιρείας με την Telekom Romania και την Telekom Romania Mobile Communications σχεδιάζεται να ενισχυθεί με πρόσθετα έργα.

Η COSMOTE e-value, θυγατρική εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ, αποτελεί κληρονομιά της εξαγοράς της αλυσίδας Γερμανός και δραστηριοποιείται περισσότερο από 15 χρόνια στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών Contact Center. Διαθέτει εγκαταστάσεις στην Αθήνα και την Ξάνθη με 4.000 απασχολούμενους στα τηλεφωνικά της κέντρα, προσφέροντας υπηρεσίες σε 24ωρη βάση, 365 ημέρες τον χρόνο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT