Προτάσεις

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΚΑΛΕΡΙ CAN

Ο αιφνιδιαστικός κόσμος του Λαδιανού

Ο υβριδικός κόσμος του Κωνσταντίνου Λαδιανού αποκαλύπτεται πολύπτυχος και αιφνιδιαστικός στη νέα του έκθεση, η οποία λαμβάνει χώρα στην γκαλερί CAN (Αναγνωστοπούλου 42, έως 2/5). Με ευθείες αναφορές στον ρευστό κόσμο του μαγικού ρεαλισμού, οι ανθρωποκεντρικές συνθέσεις του Κ. Λαδιανού ανακαλούν αλληγορικές εκδοχές μυθικών πλασμάτων και ονειρικών ψευδαισθήσεων. Με ερωτισμό αλλά και με στοιχεία σαρκασμού, τα έργα του Κ. Λαδιανού παρουσιάζονται με το θάρρος της αυθυπαρξίας. Ν. Β.

ΜΠΙΠ

«Μαθήματα καλής συμπεριφοράς»

Την ευκαιρία να γνωρίσουμε (για όσους ακόμη δεν το έχουμε επισκεφθεί) ένα από τα νεοσύστατα θέατρα-μπαρ της Αθήνας, το «Μπιπ», στην Αγίου Μελετίου 25 και Κυκλάδων, μας δίνει η ενδιαφέρουσα παράσταση της εγγαστρίμυθου Κατερίνας Σοπίδη. «Μαθήματα καλής συμπεριφοράς», ένα κωμικό one woman show με τρεις κούκλες και επτά μάσκες, που βασίζεται σε μια ελεύθερη διασκευή του έργου Il ragionamento του Pietro Aretino.

Ωρα έναρξης 9 μ.μ. Τηλέφωνο κρατήσεων 6909-762.522, 2130-344.074. Σ.Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT