Ιάματα: Καλλυντικά προϊόντα για την υγεία της επιδερμίδας

Ιάματα: Καλλυντικά προϊόντα για την υγεία της επιδερμίδας

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Καλλυντικά προϊόντα με σφραγίδα μέγιστης ασφάλειας, για την υγεία της επιδερμίδας.

ΚΟΡΡΕΣ

Ιάματα: Καλλυντικά προϊόντα για την υγεία της επιδερμίδας-1

Εμπλουτισμένη με εκχύλισμα μύρου, ιχνοστοιχεία και προβιταμίνη Β5, η νέα συλλογή ΚΟΡΡΕΣ Nail Colour για το καλοκαίρι ενδυναμώνει τα νύχια και φτιάχνει τη διάθεση. Η μοβ απόχρωση Purple Sea Anemone (No 78) δεν θα περάσει απαρατήρητη, όπως και οι Cyan Sea Star (No 71), White (No 00) και Green Seaweed (N0 39). Στα φαρμακεία.

Darphin

Ιάματα: Καλλυντικά προϊόντα για την υγεία της επιδερμίδας-2

Γνωστή για το συνδυασμό των πιο εκλεκτών βοτανικών συστατικών, η γαλλική Darphin προσεγγίζει φέτος την αντιγήρανση με τη σειρά EXQUISÂGE. Περιλαμβάνει έναν ορό και μια κρέμα που χάρη στο αποκλειστικό σύμπλοκο CelluVie™ διπλασιάζουν την παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα, τονώνοντας άμεσα τη ζωτικότητά της. Στα φαρμακεία.

ROGER & GALLET

Ιάματα: Καλλυντικά προϊόντα για την υγεία της επιδερμίδας-3

Ο ταλαντούχος αρωματοποιός Francis Kurkdjian υπογράφει φέτος το πρώτο Eau de Parfum του οίκου με έμπνευση το σύκο: το Fleur de Figuier επαναπροσδιoρίζει τις κλασικές αρωματικές αξίες, ενώ το chypre μείγμα του με μανταρίνι, ροζ πιπέρι, βιολέτα, musk και πατσουλί ευωδιάζει και ξυπνάει τις αισθήσεις. Σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Lierac Paris

Ιάματα: Καλλυντικά προϊόντα για την υγεία της επιδερμίδας-4

Αρκούν λίγες εφαρμογές για να μην την αποχωριστείτε ποτέ. Συνδυάζοντας το σύμπλοκο Cell-Junction και το υαλουρονικό οξύ, η κρέμα Liftissime Nuit σμιλεύει το περίγραμμα του προσώπου κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενώ το φλοράλ άρωμά της αναζωογονεί τις αισθήσεις. Σε επιλεγμένα φαρμακεία.

LA ROCHE-POSAY

Ιάματα: Καλλυντικά προϊόντα για την υγεία της επιδερμίδας-5

Η μαλακτική κρέμα Lipikar Baume ΑP+ έρχεται για να ανακουφίσει το ευαίσθητο και πολύ ξηρό δέρμα. Εμπλουτισμένη με το δραστικό συστατικό Aqua Posae Filiformis, καλλιεργημένο μέσα στο Ιαματικό Νερό της La Roche-Posay, σε συνδυασμό με ενεργά συστατικά όπως η νιασιναμίδη, το βούτυρο καριτέ, το έλαιο κανόλα και η γλυκερίνη, καταπραΰνει άμεσα το δέρμα, αναπληρώνοντας τα λιπίδια και ενυδατώνοντας σε βάθος. Στα φαρμακεία.

Power Health

Ιάματα: Καλλυντικά προϊόντα για την υγεία της επιδερμίδας-6

Η σωστή διατροφή είναι προϋπόθεση για την υγεία, και η Power Health ο σύμμαχός σας. Σας προτείνουμε τη δυναμοτροφή Acai Berry, που χάρη στη φόρμουλα  από μύρτιλο, σπαράγγι και μαϊντανό βοηθά να απαλλαγείτε από τις τοξίνες και την κατακράτηση υγρών. Αν υποφέρετε από στομαχικές  διαταραχές, τα αναβράζοντα δισκία με μαστίχα Χίου θα σας  ανακουφίσουν. Στα φαρμακεία.

VICHY

Ιάματα: Καλλυντικά προϊόντα για την υγεία της επιδερμίδας-7

Αν αναζητάτε multitasking προϊόντα που εξοικονομούν χρόνο, η Vichy φρόντισε για εσάς με το καθαριστικό προσώπου της νέας σειράς Pureté Thermale. Το ξεχωρίσαμε γιατί δρα σαν γαλάκτωμα, λοσιόν και καθαριστικό ματιών, ενώ έχει αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και στην απομάκρυνση των σωματιδίων της ρύπανσης. Το βούτυρο καριτέ στη σύνθεσή του το κάνει ακόμα πιο ευεργετικό. Στα φαρμακεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT