Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε στην Ηπειρο από τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 30ή αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Κέρκυρα στην Τούμπα. Συνοπτικά το πρόγραμμα του διημέρου: 15.00 Πανιώνιος – Παναιτωλικός, 17.15 ΠΑΟΚ – Skoda Ξάνθη, Εργοτέλης – Πανθρακικός, 19.30 ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός. Αύριο: 19.30 Ατρόμητος – Κέρκυρα.

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου Ηρακλής υποδέχεται τη Λάρισα στο Καυταντζόγλειο Στάδιο. Η σέντρα θα γίνει στις 15.00. Οι άλλοι αγώνες της 26ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου: 15.00 Καλαμαριά – Αγροτικός Αστέρας, Αιγινιακός – Φωκικός, Τύρναβος – Εθνικός Γαζώρου, Ζάκυνθος – Πιερικός, Αναγέννηση Καρδίτσας – Ολυμπιακός Βόλου. Ρεπό: Λαμία.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Απόλλωνα Πατρών θα διεξαχθεί σήμερα στο ΟΑΚΑ (17.15). Οι «πράσινοι» θα διεκδικήσουν το 16ο τρόπαιο της ιστορίας τους, ενώ οι Πατρινοί το πρώτο, στη δεύτερη συμμετοχή τους σε τελικό. Περίπου δύο ώρες πριν από το τζάμπολ του τελικού, στις 15.00, θα γίνει αγώνας παίδων με την Απολλωνιάδα Πατρών να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό. Για τη 2η αγωνιστική της Β΄ φάσης των πλέι οφ της Α1 γυναικών, ο Πρωτέας Βούλας θα υποδεχθεί σήμερα (12.00) τον Παναθηναϊκό. Αν ο Πρωτέας επικρατήσει, θα προκριθεί στον τελικό, αλλιώς η σειρά θα οδηγηθεί σε νέο παιχνίδι, την Τετάρτη, στην έδρα των «πρασίνων».

ΞΙΦΑΣΚΙΑ: Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων (Ουζμπεκιστάν), η Δώρα Γκουντούρα εκπροσωπεί σήμερα τη χώρα μας στο αγώνισμα του ξίφους.

ΣΤΙΒΟΣ: Στη Θεσσαλονίκη διεξάγεται σήμερα ο επετειακός 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος». Στη διοργάνωση θα εκπροσωπηθούν συνολικά 62 χώρες από κάθε γωνιά του πλανήτη, οκτώ περισσότερες σε σχέση με πέρυσι.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Με τη συμμετοχή 550 κολυμβητών και κολυμβητριών από 44 σωματεία ολοκληρώνονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη (Ποσειδώνιο) τα «33α Νιόβεια». Εχουν δηλώσει συμμετοχή και αθλητές από Κύπρο, Μολδαβία, Βουλγαρία και Σκόπια.

ΒΟΛΕΪ: Τα δύο εισιτήρια για την άνοδο στην Α1 ανδρών αναμένεται να «σφραγιστούν» σήμερα στη Λαμία. Το πρόγραμμα: 15.00: Παναχαϊκή – Ηρακλής, 17.30: Χανιά – Πανερυθραϊκός.

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Στο Π. Φάληρο διεξάγεται σήμερα ο 2ος αγώνας «Attika Run & Fun».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT