Μακιγιάζ: 5 λάθη που προσθέτουν χρόνια

Μακιγιάζ: 5 λάθη που προσθέτουν χρόνια

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Περιποιείστε καθημερινά το πρόσωπό σας γιατί θέλετε να είναι φρέσκο, λαμπερό χωρίς ίχνος ρυτίδας και ατέλειες. Για όλους αυτούς τους λόγους έχετε επενδύσει σε top προϊόντα ομορφιάς που εφαρμόζετε τακτικά. Είστε σίγουρη όμως πως ταιριάζουν στον τύπο της επιδερμίδας σας ή ότι ακολουθείτε τις σωστές μεθόδους περιποίησης;

Τα beauty λάθη που κάνετε συχνά χωρίς να το γνωρίζετε και αυτόματα επιταχύνουν τη γήρανση της επιδερμίδας σας:

1. Δεν προστατεύετε από τον ήλιο κάθε εκατοστό του προσώπου σας.

Βάλατε αντηλιακό πριν βγείτε από το σπίτι, αλλά είστε σίγουρη ότι το απλώσατε παντού; Φροντίστε να είστε προσεκτική και να καλύπτετε με το σωστό προϊόν, πρόσωπο, λαιμό, την αρχή του στέρνου -αν φοράτε tops με ανοιχτή λαιμόκοψη- το πηγούνι, αλλά και τα αυτιά.

2. Δεν χρησιμοποιείτε τα σωστά προϊόντα για τον τύπο της επιδερμίδα σας.

Η ενυδατική μιας φίλης σας ίσως δεν είναι κατάλληλη για το δικό σας δέρμα ακόμη κι αν κάνει θαύματα. Ζητήστε από τον δερματολόγο σας συμβουλές ή προτάσεις για τα ιδανικά καλλυντικά για την επιδερμίδα σας.

3. Δεν έχετε ούτε ένα αντιγηραντικό προϊόν στο συρτάρι σας.

Σίγουρα, δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά όσο πιο νωρίς αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε, τόσο πιο αργά θα εμφανιστούν ρυτίδες και σημάδια στο πρόσωπό σας. Αρχίστε να χρησιμοποιείτε μία ενυδατική ή έναν ορό που θα περιλαμβάνει αντιγηραντικά συστατικά.

4. Ακολουθείτε κάθε μέθοδο περιποίησης προσώπου ή σώματος που γίνεται trend.

Ισχύει ο ίδιος κανόνας με τα προϊόντα. Για παράδειγμα, μπορεί η νέα τάση να περιλαμβάνει καθημερινή απολέπιση, αλλά δεν είναι απαραίτητο πως κάτι τέτοιο ταιριάζει στον τύπο του προσώπου σας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή