Τα Δωρεάν της Εβδομάδας

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Τετάρτη 15.4

Ολοκληρώνεται στις 19 του μήνα στο Μουσείο Λαϊκής Τέχνης και Παράδοσης «Αγγελική Χατζημιχάλη» η έκθεση «Πασχαλινά έθιμα της Ελλάδας στο Σπίτι της Αγγελικής Χατζημιχάλη» σε συνεργασία με το Κέντρο Ερεύνης της Ελληνικής Λαογραφίας της Ακαδημίας Αθηνών και το Λύκειο των Ελληνίδων.

​Αγγ. Χατζημιχάλη 6, Πλάκα

Συνεχίζεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά η έκθεση ζωγραφικής του Χρήστου Μποκόρου «Τα στοιχειώδη», που είχε παρουσιαστεί μεταξύ άλλων στο Μουσείο Μπενάκη. ​  Ηρώων Πολυτεχνείου 34, Πειραιάς

Πέμπτη 16.4

Εγκαίνια στην Γκαλερί Ζουμπουλάκη για την ατομική έκθεση της γνωστής φωτογράφου Calliope με τίτλο «Children of the light». Διάρκεια της έκθεσης έως τις 2 Μαΐου. Στις 8 μ.μ. ​  Πλ. Κολωνακίου 20

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τετάρτη 15.4

Συζήτηση με θέμα «Πάντα η Αλεξάνδρεια είναι: Επιστρέφοντας στην Καβαφική Αλεξάνδρεια» στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. Θα μιλήσουν η Hala Halim και ο Αλέξανδρος Καζαμίας. Συντονίζει ο Δημήτρης Παπανικολάου. Στις 7 μ.μ.

​Λεωφόρος Συγγρού 107-109

Σάββατο 18.4

Ανοιχτή παρουσίαση στο Στούντιο Κινητήρας θα πραγματοποιήσουν οι resident artists του χώρου, οι περφόρμερ Ludvig Daae και Joanna Perez Nordahl. Στις 9.15 μ.μ.

​Ερεχθείου 22, Ακρόπολη

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT