5 τρόποι για να εντάξετε τη γυμναστική στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας

5 τρόποι για να εντάξετε τη γυμναστική στο πολυάσχολο πρόγραμμά σας

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα παιδιά, η δουλειά και το σπίτι είναι προτεραιότητες στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας. Με ένα τόσο πολυάσχολο πρόγραμμα πως θα καταφέρετε, όμως, να κάνετε τη γυμναστική μέρος της καθημερινότητάς σας; Οι καθημερινές υποχρεώσεις κάποιες φορές σας δίνουν το άλλοθι για να μην πάτε στο γυμναστήριο ή να ‘χαλάσετε’ λίγο τη δίαιτά σας, όμως αν θέλετε να διατηρήσετε τη σιλουέτα σας και να αποκτήσετε ένα υγιές lifestyle καλό είναι να διαβάσετε τις παρακάτω συμβουλές. Με 5 έξυπνους τρόπους θα καταφέρετε να ακολουθείτε ένα πρόγραμμα που θα σας επιτρέπει να είστε λιγότερη αγχωμένη και να τα προλαβαίνετε όλα:

1.Θέστε ρεαλιστικούς στόχους: Σύμφωνα με τους ειδικούς αν θέλετε να ξεκινήσετε γυμναστική για να χάσετε κιλά και όχι απλά για να διατηρήσετε τη σιλουέτα σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα πιο ‘αυστηρό’ πρόγραμμα ασκήσεων. 1 ώρα γυμναστικής καθημερινά, 6 μέρες την εβδομάδα είναι το ιδανικό. Εντούτοις, ακόμα και 150 λεπτά την εβδομάδα μπορούν να σας ωφελήσουν αφού θα είναι αρκετά  για να ξυπνήσουν τον μεταβολισμό σας και να αρχίσετε να χάνετε βάρος!

2.Κάντε σωστό προγραμματισμό: Ακόμα κι αν είστε αποφασισμένη να κάνετε γυμναστική καθημερινά, οι υποχρεώσεις μπορεί να μην σας το επιτρέψουν. Για αυτό καλό είναι να προγραμματίζετε τα ραντεβού σας και τον χρόνο που χρειάζεστε για κάθε δραστηριότητά σας ώστε να μην παραλείπετε ποτέ το γυμναστήριο.

3. Συνδυάστε τη γυμναστική με τα χόμπι σας! Μπορεί να προτιμάτε να βγείτε με φίλους μετά τη δουλειά ή να κάνετε μια βόλτα με τον σύντροφό σας, όμως γιατί να μην τα συνδυάσετε; Κανονίστε να κάνετε μαθήματα χορού ή Pilates με τις συναδέλφους σας μετά το γραφείο ή να κάνετε γυμναστική στην εξοχή με τα παιδιά και τον σύντροφό σας!

4.Μην έχετε μεγάλες προσδοκίες: Εάν θέλετε να χάσετε 10 κιλά μέσα σε ένα μήνα ή να αποκτήσετε αναλογίες μοντέλου μετά από 3 εβδομάδες γυμναστικής τότε μάλλον θα απογοητευτείτε. Καλό είναι να βρείτε τη γυμναστική και τους ρυθμούς  που σας ταιριάζουν ώστε να μπορέσετε να ακολουθήσετε το πρόγραμμά σας πιστά.

5.Κάντε μικρές αλλαγές: Η λογική του ‘όλα ή τίποτα’ δεν θα σας βοηθήσει να κάνετε τη γυμναστική τρόπο ζωής. Ακόμα κι αν μια μέρα δεν προλαβαίνετε να κάνετε γυμναστική προτιμήστε να κάνετε πιο υγιεινές επιλογές, όπως να περπατήσετε περισσότερο, να κάνετε ασκήσεις κοιλιακών στο σπίτι ή προσέξετε περισσότερο τη διατροφή σας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή