Καταγγέλλουν Κωνσταντοπούλου

Καταγγέλλουν Κωνσταντοπούλου

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με παρατεταμένη σιωπή, η πρόεδρος της Βουλής αντιμετώπισε χθες επώνυμη καταγγελία, που τη φέρει να πρωταγωνίστησε σε σοβαρό επεισόδιο φραστικού διαπληκτισμού με εργαζόμενο σε βενζινάδικο και παρευρισκόμενους πολίτες. Η καταγγελία είδε από νωρίς το πρωί το φως της δημοσιότητας σε ειδησεογραφική ηλεκτρονική σελίδα και, όπως ήταν φυσικό, προσέλαβε αμέσως μεγάλη έκταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το καταγγελλόμενο γεγονός συνέβη, σύμφωνα με καταγγελίες, σε βενζινάδικο έξω από την Αιδηψό το Πάσχα. Η «Κ» επικοινώνησε τόσο με το γραφείο της προέδρου όσο και με το γραφείο Τύπου. Απάντηση, σχόλιο ή διάψευση επί των σχετικών δημοσιευμάτων δεν υπήρξε έως αργά το βράδυ. Ωστόσο, κατεγράφησαν οι πρώτες αντιδράσεις από τον χώρο της πολιτικής: Για «απίστευτη και αντιδημοκρατική συμπεριφορά αλαζονείας της κ. Κωνσταντοπούλου», η οποία «δεν εξαντλείται μόνο μέσα στη Βουλή, αλλά, όπως φαίνεται, έχει αποδέκτρια και την ελληνική κοινωνία», έκανε λόγο σε δήλωσή του ο γραμματέας της Κ.Ο. της Ν.Δ. Γ. Πλακιωτάκης και καλεί την πρόεδρο της Βουλής «να απολογηθεί και να ζητήσει συγγνώμη για τη συμπεριφορά της».

Την ίδια στιγμή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή με ανάρτησή της στο Διαδίκτυο, μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι «το ήθος της κ. Κωνσταντοπούλου, καθώς και ο πολιτικός της βίος, δεν αφήνουν περιθώρια αμφιβολίας για την πλαστότητα των καταγγελιών», ενώ παράλληλα μιλάει για «κακόβουλη δημιουργία εντυπώσεων και σπίλωση υπολήψεων».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT