Διαμαρτυρία μελών του ΠΑΜΕ έξω από το υπουργείο Εργασίας

Διαμαρτυρία μελών του ΠΑΜΕ έξω από το υπουργείο Εργασίας

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την άμεση επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ ζητούν τα μέλη του ΠΑΜΕ, που πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας από το πρωί, έξω από το υπουργείο Εργασίας.

«Η σημερινή κινητοποίηση είναι παρέμβαση-καταγγελία των ταξικών συνδικάτων απέναντι στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας για τον σημερινό διάλογο, που είναι για εμάς διάλογος-απάτη με τις εργοδοτικές οργανώσεις και τη ΓΣΕΕ σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις με τον κατώτερο μισθό και τις συλλογικές συμβάσεις» τόνισε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της εκτελεστικής γραμματείας του ΠΑΜΕ, Νίκος Παπαγεωργίου.

Ο κ. Παπαγεωργίου πρόσθεσε ότι «τα 751 ευρώ πρέπει να αποτελέσουν βάση για τη διαπραγμάτευση για παραπάνω αυξήσεις. Αυτό θα πρέπει να γίνει με νόμο τώρα. Άμεσα».

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσώτης, ανέφερε ότι «σήμερα, η κυβέρνηση επαναφέρει τον κοινωνικό διάλογο για να προχωρήσει πιο αποφασιστικά στη μείωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και για να δημιουργήσει συνθήκες ανάκαμψης της οικονομίας και φιλικού περιβάλλοντος του μεγάλου κεφαλαίου, των επενδυτών».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT