5 ιδανικά σνακ για μετά το γυμναστήριο

5 ιδανικά σνακ για μετά το γυμναστήριο

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι το φαγητό μετά τη γυμναστική σαμποτάρει την προσπάθειά μας να χάσουμε κιλά, αφού ουσιαστικά ξαναπαίρνουμε τις θερμίδες που κάψαμε. Μετά από ένα έντονο πρόγραμμα στο γυμναστήριο, όμως, καλό είναι να τρώμε υγιεινά σνακ πλούσια σε πρωτεΐνη και υδατάνθρακες που θα βοηθήσουν τους μύες να συνέλθουν και τον οργανισμό μας να επανακτήσει ενέργεια.  Φτιάξτε νόστιμα και υγιεινά σνακ με λίγες θερμίδες που θα ικανοποιήσουν την πείνα σας και να σας κάνουν να αισθανθείτε καλύτερα μετά τη γυμναστική:

Μήλο με φυστικοβούτυρο: Το φυστικοβούτυρο είναι το αγαπημένο σνακ των διάσημων αμερικανών σταρ και όχι άδικα. Αν συνδυάσετε ένα μήλο με μια μικρή κουταλιά φυστικοβούτυρο θα έχετε ένα υγιεινό σνακ που περιέχει λιγότερες από 150 θερμίδες. Μπορείτε επίσης να το συνδυάσετε και με σταφύλι.

Ξηροί καρποί: Συνδυάστε ξηρούς καρπούς με λίγη σοκολάτα για να συνέλθετε μετά από την έντονη γυμναστική χωρίς να πάρετε πολλές θερμίδες.

Σοκολατένιο γάλα: Θα σας θυμίσει τα παιδικά σας χρόνια και θα σας δώσει την απαραίτητη πρωτεΐνη και τους υδατάνθρακες που χρειάζεστε!

Γιαούρτι με φρούτα: Το γιαούρτι είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη ενώ τα φρούτα θα σας παρέχουν τους υδατάνθρακες που χρειάζεται ο οργανισμός σας μετά τη γυμναστική.

Τυρί με κράκερ: Δεν είναι ιδανικό σνακ μόνο για τα παιδικά πάρτι αλλά και για μετά τη γυμναστική, αφού περιέχει -εκτός από υδατάνθρακες και πρωτεΐνη- και φυτικές ίνες και ασβέστιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή