Κομψές εμφανίσεις με τις πρώτες εσπαντρίγιες της άνοιξης

Κομψές εμφανίσεις με τις πρώτες εσπαντρίγιες της άνοιξης

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα μποτάκια σας δεν έχουν κανένα παράπονο, αφού τα φόρεσατε αρκετά το φθινόπωρο, τον χειμώνα, αλλά και την άνοιξη μιας και ο καιρός δεν ήταν με το μέρος μας. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να τα αφήσουμε για λίγο στην άκρη και να φορέσουμε τις αγαπημένες μας εσπαντρίγιες, που τόσο καιρό περίμεναν καρτερικά μέσα στο ντουλάπι.

Τα πιο άνετα και στιλάτα παπούτσια της άνοιξης και του καλοκαιριού είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τα πιο φρέσκα looks με τα πιο μοντέρνα κομμάτια της ντουλάπας σας. Φυσικά, ένα ζευγάρι εσπαντρίγιες θα ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τα πιο κλασικά office looks σας αλλά και τα πιο πρωτότυπα και πιο girly που προτιμάτε στις βόλτες σας.

Διαλέξτε ένα ζευγάρι με πάτο από ψάθα ή συνδυασμό υλικών και συνδυάστε το με cropped παντελόνια, skater φούστες, παντελόνες ή μοντέρνες σαλοπέτες και φορέματα. Προτιμήστε μία ουδέτερη απόχρωση σε λευκό, navy blue, μπεζ ή μαύρο αν θέλετε να συνδυάζονται εύκολα με τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας ή φορέστε χρωματιστές ή printed για να είστε κάθε στιγμή in fashion.

Δείτε εδώ τα 16 πρώτα ανοιξιάτικα ζευγάρια για τέλειες εμφανίσεις.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή