Ματς μπολ για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

Ματς μπολ για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ

2' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πέμπτο και τελευταίο παιχνίδι, τη Δευτέρα στην Πυλαία, θα λύσουν τις διαφορές τους Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» επικράτησε χθες, στον τέταρτο ημιτελικό στην Κυψέλη με 3-0 (25-22, 32-30, 25-8), ισοφάρισε τη σειρά των ημιτελικών σε 2-2 και θα διεκδικήσει την παρουσία του στον μεγάλο τελικό στην έδρα του.

Η χθεσινή αναμέτρηση δεν ήταν το ίδιο συναρπαστική με τις τρεις προηγούμενες, αλλά είχε αρκετά στοιχεία που την έκαναν ξεχωριστή. Το κομβικό σημείο της αναμέτρησης ήταν το δεύτερο σετ στο οποίο ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 32-30, παρότι έφθασε να χάνει με 21-24! Επειτα από αυτή την ανατροπή, ο Παναθηναϊκός κατέρρευσε ψυχολογικά, όπως φάνηκε στο τρίτο σετ. Εκεί βρέθηκε να προηγείται με 6-5 αλλά στη συνέχεια οι διακόπτες της ομάδας έκλεισαν οριστικά. Ο ΠΑΟΚ έμοιαζε να παίζει… μόνος του πραγματοποιώντας ένα εκπληκτικό σερί 17-0! Το 6-5 έγινε 6-22 για να τελειώσει το σετ με 8-25 υπέρ του «Δικεφάλου». Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθέωσαν τους παίκτες για την προσπάθειά τους με τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο να… απολογείται: «Να πούμε για τον κόσμο ο οποίος έχει αγκαλιάσει την ομάδα σε αφάνταστο βαθμό και μας έχει δώσει ώθηση να φτάσουμε ώς εδώ. Του ζητάμε συγγνώμη, αλλά… τα φτύσαμε! Δεν αντέχαμε άλλο, ειλικρινά. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε δυνάμεις 2-3 μέρες, υποσχόμαστε να κάνουμε το καλύτερο γιατί θέλουμε να τους ξαναδούμε φέτος κοντά μας».

Από την πλευρά του ο Γιάννης Καλμαζίδης επεσήμανε: «Είχαμε αποφασίσει ότι αυτή είναι η τελευταία μας ευκαιρία. Επρεπε να αντιδράσουμε και αυτό έγινε. Καθοριστικό ήταν το δεύτερο σετ, για το τρίτο δεν μπορείς να κάνεις κριτική. Εχουμε παίξει πολλά ματς με τον Παναθηναϊκό, δεν υπάρχουν μυστικά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Τα δύο πρώτα σετ ήταν πολύ ανταγωνιστικά, μετά ίσως από τον Παναθηναϊκό επέλεξαν να αφήσουν το ματς, δεν ξέρω. Αγωνιστικά, στο 5ο ματς πρέπει να είμαστε αποφασισμένοι».

Παράλληλα, με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο ύψους 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων του στον τρίτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στην Κυψέλη.

Σήμερα (19.00), στη Σύρο ο τοπικός Φοίνικας θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς που βρίσκεται στο 1-1. Η ομάδα από τις Κυκλάδες έχει «σπάσει» την έδρα των «ερυθρολεύκων» και αν εκμεταλλευτεί σήμερα και την Κυριακή τη δύναμη της δικής της έδρας θα βρεθεί στον τελικό.

• O Ολυμπιακός θα είναι ο αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τελικό των γυναικών. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν της ΑΕΚ με 3-0 (25-23, 25-14, 25-18) και στη Νέα Φιλαδέλφεια και έκαναν το 2-0 στη σειρά των ημιτελικών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή