Προτάσεις

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΓΚΑΛΕΡΙ ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗ

«Παιδιά του φωτός» από την Calliope

Eπιτέλους, μερικές αισιόδοξες εικόνες, που θα μας κάνουν να ξαναθυμηθούμε τον διαχρονικό ορισμό τού να ζεις κάτω από τον μεσογειακό ήλιο. Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη, στην Πλατεία Κολωνακίου, παρουσιάζει ώς τις 2 Μαΐου την ατομική έκθεση της γνωστής φωτογράφου Calliope. Στο αφιέρωμα συμπεριλαμβάνονται λήψεις των Ελλήνων της νέας γενιάς. «Τα παιδιά του φωτός» είναι τα Ελληνόπουλα που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν κάτω από το δυνατό φως της χώρας μας. Ενα εγκώμιο στη νιότη, στην ομορφιά και την αρμονία.

ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗ

«Βάκχες» σαν τελετή από το Λονδίνο

Μια ιδιαίτερη παράσταση σαν τελετή παρουσιάζεται απόψε στο Ιδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης. Ο λόγος, για τις «Βάκχες» του Ευριπίδη από την ομάδα «UCL Classical Drama Society» σε σκηνοθεσία της Εμιλυς Λουίζου και σύγχρονη μετάφραση του James Morwoood, που έκαναν πρεμιέρα τον Φεβρουάριο στο Λονδίνο στο Bloomsbury Theatre. Η παράσταση θα παρουσιαστεί επίσης στο Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος στην Αρχαία Μεσσήνη και τον Ιούλιο στο Βρετανικό Μουσείο.

9 μ.μ. Πειραιώς 206  Σ.Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή