Οι 15 πιο stylish mini φούστες της άνοιξης

Οι 15 πιο stylish mini φούστες της άνοιξης

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανυπομονούσαμε για τις ζεστές και ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης και όχι άδικα, αφού φορέσαμε παραπάνω από όσο θέλαμε τα καλσόν μας και τα κολάν μας με τις mini φούστες μας.

Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να χαρούμε και να δημιουργήσουμε τις πιο μοντέρνες εμφανίσεις φορώντας με γυμνά πόδια ή κοντά χρωματιστά καλτσάκια το top κομμάτι της εποχής. Άλλωστε, οι mini φούστες είναι ιδανικές τόσο για τις casual όσο και για τις πιο βραδινές εμφανίσεις μας.

Διαλέξτε μία μεσάτη κλος, αν θέλετε να καμουφλάρετε τα κιλάκια που πήρατε το Πάσχα στην περιφέρεια -μέχρι να τα ξανά-χάσετε με σωστή διατροφή και γυμναστική- και συνδυάστε τη με μπαλαρίνες ή τα αγαπημένα σας sneakers, ένα t-shirt με στάμπα και μία χρωματιστή ζακέτα.

Μπορείτε επίσης  να δοκιμάσετε μία bodycon mini φούστα με πουά, ριγέ ή floral prints. Συνδυάζονται πολύ σωστά με πιο φαρδιά tops και πουκάμισα ανοιχτά ή δεμένα στη μέση, όπως και με boyfriend ζακέτες ή μακριά σακάκια.

Δείτε εδώ προτάσεις για ανοιξιάτικες mini φούστες για άψογα looks

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή