Gadgets

1' 38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

SAMSUNG

TV νανοκρυστάλλων από 48 έως 88 ίντσες

«Προικισμένες» με hardware που αναβαθμίζει την τηλεοπτική εμπειρία είναι οι τρεις νέες σειρές τηλεοράσεων SUHD της Samsung, οι οποίες εδώ και λίγες ημέρες δίνουν το «παρών» και στην Ελλάδα. Οι σειρές περιλαμβάνουν μοντέλα από 48 έως και 88 ίντσες, τα οποία διαθέτουν μια καινούργια τεχνολογία νανοκρυστάλλων της κορεατικής εταιρείας, ώστε να προσφέρουν υψηλότερη αντίθεση, μεγαλύτερη φωτεινότητα και πολύ πιο πλούσια χρώματα.

INFO QUEST

Νotebook και tablet

Με αποσπώμενο πληκτρολόγιο και οθόνη αφής, το Bitmore WTab1001 της Info Quest μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σαν notebook όσο και σαν tablet. Το WTab1001 είναι εξοπλισμένο με τετραπύρηνο επεξεργαστή Ιntel Atom 1,8 GHz, για να προσφέρει ικανοποιητικές επιδόσεις, ενώ η τεχνολογίας IPS 10,1’’ οθόνη του εξασφαλίζει ευρείες γωνίες θέασης. Το νέο μοντέλο της Info Quest έχει επίσης ενσωματωμένο αποθηκευτικό χώρο 32 GB, αλλά και θύρες ΗDMI και USB, για τη σύνδεση με τηλεοράσεις και άλλα περιφερειακά.

SONY

Ποιοτικός ήχος απο μίνι ηχεία

Τα τρία ασύρματα ηχεία SRS-X11, SRS-X33, SRS-X55 της Sony αναλαμβάνουν την αναπαραγωγή των μουσικών αρχείων που έχει κανείς αποθηκευμένα στην «έξυπνη» συσκευή του, προσφέροντας πολύ πιο «πλούσιο» και ποιοτικό ήχο. Μικρά σε διαστάσεις και βάρος για να μεταφέρονται εύκολα, τα ηχεία συνδέονται εύκολα με οποιοδήποτε smartphone και tablet, ενώ διαθέτουν μπαταρία μεγάλης διάρκειας «ζωής», ώστε να χρειάζονται επαναφόρτιση έπειτα από 12 ώρες λειτουργίας. Τα SRS-X33 και SRS-X55 ενσωματώνουν επίσης ενισχυτή S-Master, όπως και τις τεχνολογίες DSEE και ClearAudio+, για βαθύτερη μπάσα και έντονο ήχο που «πλημμυρίζει» τον χώρο.

PANASONIC

Φωτογραφική για φυσιολάτρες

Ιδανική για τους λάτρεις των σπορ και των εξορμήσεων στη φύση είναι η νέα compact φωτογραφική μηχανή DMC-FT30 της Panasonic, αφού μπορεί να τα βγάλει πέρα σε πολλές… κακουχίες. Ετσι, η μηχανή αντέχει σε θερμοκρασίες έως -10 βαθμούς Κελσίου και πτώσεις από ύψος 1,5 μέτρο, ενώ είναι επίσης αδιάβροχη σε βάθη έως και 8 μέτρα. Η FT30 έρχεται με αισθητήρα 16,1 Megapixel, φακό με οπτικό ζουμ 4x και ενσωματωμένη μνήμη 220 MB, που μπορεί να επεκταθεί με μια κάρτα μνήμης SD.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή