Εκδηλη αγανάκτηση στον Παναθηναϊκό

Εκδηλη αγανάκτηση στον Παναθηναϊκό

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πίεση προς όλες τις κατευθύνσεις και κυρίως προς την Πολιτεία θα συνεχίσει να ασκεί ο Παναθηναϊκός, με στόχο να σπάσει το απόστημα και να μπει επιτέλους το ελληνικό ποδόσφαιρο σε υγιείς βάσεις. Η διαιτησία του Κύζα στον αγώνα με τον Πανθρακικό ήταν μία ακόμα σταγόνα στο ποτήρι της οργής, το οποίο έχει ξεχειλίσει προ πολλού και έχει φέρει τη διοίκηση και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα στα όριά τους. Ο εκνευρισμός είναι διάχυτος στ’ αποδυτήρια και το διοικητήριο της ομάδας, με χαρακτηριστικό ότι από το ημίχρονο κιόλας του αγώνα της Κομοτηνής, ο Γιάννης Αλαφούζος έκανε μέσω twitter αιχμηρά σχόλια για τις αποφάσεις του διαιτητή, απευθυνόμενος κυρίως στον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Είναι σαφές ότι οι «πράσινοι» δεν θα σταματήσουν να αναδεικνύουν το πρόβλημα, χωρίς τη διάθεση να κρύψουν πίσω από τα ουκ ολίγα φαλτσοσφυρίγματα των διαιτητών τα δικά τους λάθη που τους έβγαλαν έξω από τη διεκδίκηση του τίτλου.

Οι λανθασμένες αποφάσεις του Κύζα ήταν το ένα πρόσωπο του νομίσματος. Το άλλο ήταν το κακό αγωνιστικό πρόσωπο του Παναθηναϊκού, κάτι που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο μόνο και μόνο επειδή τα βέλη στράφηκαν προς τον διαιτητή. Η ομάδα έχει χάσει την ψυχολογία και το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο μετά τις δύο απανωτές της νίκες στα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, με τις συνέπειες να είναι ορατές στον βαθμολογικό πίνακα: με τρεις ήττες και μία ισοπαλία πήρε μόνο έναν και έχασε 11 βαθμούς από τους 12 που διεκδίκησε στα τέσσερα παιχνίδια που ακολούθησαν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Επεσε έτσι στην 3η θέση και ενώ ένα μήνα νωρίτερα, διεκδικούσε με αξιώσεις ακόμα και τον τίτλο. Το ντεφορμάρισμα του Παναθηναϊκού προβληματίζει τον Αναστασίου. Δουλεύει πολύ στην ψυχολογία των παικτών του, με ζητούμενο ένα καλό φίνις στο πρωτάθλημα και αγωνιστική ανάταση στα πλέι οφ.

• Στη Γαλλία πήγε ο Ταυλαρίδης για να συμμετάσχει σε ένα φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, προσκεκλημένος της πρώην ομάδας του, Σεντ Ετιέν. Ο τραυματίας Μαυρίας έκανε ατομικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT