5 ανοιξιάτικα beauty trends που πρέπει να δοκιμάσετε

5 ανοιξιάτικα beauty trends που πρέπει να δοκιμάσετε

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από έναν κρύο παρατεταμένο χειμώνα χρειάζεστε μία mini ανανέωση για να μπείτε για τα καλά σε ανοιξιάτικο mood. Ώρα λοιπόν, να τακτοποιήσετε τη ντουλάπα σας, αλλά και να ανακαλύψετε όλα τα beauty trends που θα υιοθετήσετε αυτή τη σεζόν. Τα χρώματα φυσικά, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Δείτε ποιες είναι οι υπόλοιπες τάσεις της σεζόν.

1. Sexy ατημέλητες μπούκλες

Σαν να βγήκατε από τη θάλλασα. Δεν χρειάζεστε τίποτα περισσότερο από ένα προϊόν styling που θα σας χαρίσεις όμορφες μπούκλες.

2. Εναλλακτικό cat eye look

Αν δοκιμάσατε κάποια στιγμή να φτιάξετε το τέλειο sexy cat eye look και από τότε δεν το αποχωρίζεστε, ήρθε η ώρα να πειραματιστείτε με μία μοντέρνα εκδοχή του. Σχηματίστε κανονικά τη γραμμή σας στο πάνω βλέφαρο, αλλά μην την ενώσετε με την κάτω γραμμή στην εσωτερική γωνία του ματιού. Αφήστε ένα μικρό κενό στην κάτω γραμμή του βλεφάρου, που θα δώσει στιλ στο μακιγιάζ σας.

3. Φωτεινό πορτοκαλί κραγιόν

Βάλτε τα κόκκινα κραγιόν σας στο συρτάρι και δοκιμάστε το πιο hot χρώμα της άνοιξης. Οι φωτεινές και ζεστές αποχρώσεις του πορτοκαλί πρωταγωνιστούν στα beauty looks σας.

4. Μοβ μολύβι ματιών

Αφήστε για λίγο στην άκρη το σκούρο καφέ ή μαύρο μολύβι ματιών σας και χρησιμοποιήστε ένα μοβ ή λιλά που θα τονίσετε με μία σκιά στο ίδιο χρώμα στη γραμμή του κάτω βλεφάρου.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT