5 μυστικά για να είστε και να φαίνεστε υγιής και λαμπερή

5 μυστικά για να είστε και να φαίνεστε υγιής και λαμπερή

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε γυναίκα επιθυμεί ένα λαμπερό πρόσωπο, τέλεια μαλλιά, ένα σφιχτό κορμί και μια υγιή εμφάνιση. Ανακαλύψτε 5 μυστικά που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο υγιής, πιο ευτυχισμένη και πιο όμορφη χωρίς καν να ξοδέψετε χρήματα!

1.Για το σώμα σας: Ποιο είναι το μυστικό των γυναικών που έχουν πάντα μια λαμπερή επιδερμίδα και ένα εντυπωσιακό σώμα; Κάνουν απολέπιση! Η συχνή απολέπιση –ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας- βοηθάει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και κάνει το δέρμα σας πιο λαμπερό και φρέσκο. Μπορείτε να φτιάξετε μια φυσική κρέμα απολέπισης αναμειγνύοντας ελαιόλαδο και χοντρό αλάτι. Κάντε μασάζ στην περιοχή που θέλετε μια φορά την εβδομάδα και σύντομα θα δείτε αποτελέσματα!

2.Για την υγεία σας: Οι συχνές δίαιτες και οι στερήσεις δεν κάνουν καλό στην υγεία σας και συχνά μπορεί να οδηγήσουν στα ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα. Αν μάθετε να τρώτε υγιεινά, θα καταφέρετε και να χάσετε το βέρος που θέλετε αλλά και να έχετε ενέργεια και καλή διάθεση. Με ένα απλό κόλπο θα μπορέσετε εύκολα να ακολουθήσετε ένα υγιεινό τρόπο διατροφής: Για κάθε τροφή που επιλέγετε καθημερινά προσπαθήστε να βρείτε μια πιο υγιεινή εναλλακτική. Έτσι θα καταλήξετε να ετοιμάζετε ελαφριά γεύματα που θα σας δίνουν όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε καθημερινά.

3.Για τα μαλλιά σας: Επιλέξτε dry shampoo, τα κατάλληλα προϊόντα για τον τύπο των μαλλιών σας και ένα ειδικό σπρέι αναζωογόνησης της τρίχας. Μην αμελείτε τα μαλλιά σας ειδικά τις ημέρες που κάνετε γυμναστική και βρείτε όμορφα χτενίσματα για να φαίνεστε πάντα όμορφη και περιποιημένη.

4.Για τη σιλουέτα σας: Εάν το σώμα σας δεν είναι πια το ίδιο σφιχτό, τότε καλό είναι να κάνετε ασκήσεις γράμμωσης, όπως Pilates και βάρη. Μην ξεχνάτε να πίνετε αρκετό νερό και να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα για την ενυδάτωση της επιδερμίδας σας.

5.Για τη διατροφή σας:  Για πολλούς ανθρώπους, το φαγητό είναι απόλαυση, οπότε όταν προσπαθούν να κάνουν δίαιτα πέφτουν ψυχολογικά. Για να μην στερηθείτε αλλά να ακολουθήσετε μια υγιεινή διατροφή, καλό είναι να ανακαλύψετε όλες αυτές τις τροφές που είναι υγιεινές και διαιτητικές αλλά σας αρέσουν. Βρείτε νόστιμες υγιεινές συνταγές μαγειρικής και γεμίστε το ψυγείο σας μόνο με προϊόντα που δεν έχουν πολλά λιπαρά ή θερμίδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή