Αργία για την εκλογή αντιπροσώπων καθηγητών στο συνέδριο της ΟΛΜΕ

Αργία για την εκλογή αντιπροσώπων καθηγητών στο συνέδριο της ΟΛΜΕ

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία ημέρα αργία θα έχουν οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας έως το τέλος του σχολικού έτους. Και αυτό διότι τα σχολεία θα κλείσουν για να συνεδριάσουν οι καθηγητές ώστε να εκλέξουν αντιπροσώπους τους στο συνέδριο της ΟΛΜΕ στις αρχές Ιουλίου. Αυτό προβλέπει η σχετική υπουργική απόφαση του υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί να συμμετάσχουν στις προσυνεδριακές συνελεύσεις.

Τη Δευτέρα, επίσης, ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα στη λειτουργία Γυμνασίων και Λυκείων της Λάρισας καθώς η τοπική ένωση καθηγητών (ΕΛΜΕ) προγραμματίζει στις 11 π.μ. παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας και κατόπιν στην συνέχεια στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας. Ο λόγος είναι ότι μερίδα καθηγητών της Λάρισας παραμένουν απλήρωτοι για την συμμετοχή τους στις περυσινές πανελλαδικές εξετάσεις.

Στελέχη της ΟΛΜΕ ανέφεραν σήμερα στην «Κ» ότι ανάλογες περιπτώσεις απλήρωτων καθηγητών από τις εξετάσεις του 2014 υπάρχουν σε 11 περιοχές της χώρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή