Φυτά σε θέση έργων τέχνης

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν η σκέψη να βάλετε φυτά στο σπίτι σας, ως μέρος της διακόσμησής του, σας φέρνει στον νου φίκους μπένζαμιν και αναρριχώμενα, είναι η ώρα να αναθεωρήσετε. Δύο κυρίες θα σας αλλάξουν γνώμη όχι μόνο για τον τρόπο χρήσης των φυτών μέσα στο σπίτι, αλλά θα σας δώσουν και ιδέες πώς μ’ έναν πολύ οικονομικό τρόπο (την αγορά ενός φυτού) μπορείτε να διακοσμήσετε διαφόρους χώρους στην κατοικία σας.

Η Tara Heibel και η Tassy de Give αγαπούν τα φυτά και το απέδειξαν όχι μόνο με τα δύο τους καταστήματα, όπου προσφέρουν ονειρικές συνθέσεις λουλουδιών για εκδηλώσεις και σχεδιασμό κήπων, αλλά και με σεμινάρια που κάνουν σε επίδοξους κηπουρούς. Οι δημιουργοί του , με την ανεξάντλητη έμπνευση που μετατρέπει οποιοδήποτε αντικείμενο σε γλάστρα και κάθε φυτό σε μια μοναδική γλυπτή δημιουργία, υπογράφουν ένα βιβλίο γεμάτο ιδέες πράσινης διακόσμησης.

Μέσα από τις σελίδες του, θα σας βοηθήσουν να διαλέξετε ποικιλίες φυτών ανάλογα με την κάθε ανάγκη, θα σας δώσουν συμβουλές πώς συνδυάζονται τα διαφορετικά είδη μεταξύ τους, αλλά και με ποιο τρόπο να τα συντηρήσετε για να παραμείνουν υγιή. Στο Rooted In Design από την Ten Speed Press/Penguin Random House, θα βρείτε τρόπους να φτιάξετε κάθετους κήπους, καταπράσινα κάδρα, αλλά και να δώσετε νέα πνοή σε μια παλιά λάμπα, και όλα αυτά με κατανοητά βήματα. Το βιβλίο κοστίζει 16,15 δολάρια στο Amazon αλλά μπορείτε να αγοράσετε και την έκδοση για το Kindle με 13,52 δολάρια.

Δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Home που κυκλοφορεί με την Καθημερινή της Κυριακής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή