Ν. Καραμούζης: «H συμφωνία με τους εταίρους, το κλειδί για την ανάπτυξη και τη ρευστότητα»

Ν. Καραμούζης: «H συμφωνία με τους εταίρους, το κλειδί για την ανάπτυξη και τη ρευστότητα»

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πεποίθησή του ότι η σταθερότητα, η ρευστότητα, η ανάπτυξη και η προοπτική της ελληνικής οικονομίας θα επιστρέψουν ταχύτατα αμέσως μόλις ολοκληρωθεί μια συμφωνία Ελλάδας – εταίρων διατύπωσε ο πρόεδρος του ομίλου Eurobank κ. Νικόλαος Καραμούζης.

Μιλώντας σε εκδήλωση της τράπεζας με αφορμή την ευκαιρία της συμπλήρωσης 115 χρόνων από την πρώτη θέσπιση Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου σε ελληνικό έδαφος, ο κ. Καραμούζης τόνισε: «Ευχόμαστε όλοι η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός, με τη στήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, να προχωρήσει σύντομα με ρεαλισμό και γενναιότητα σε μια συμφωνία κοινωνικά ισορροπημένη και αναπτυξιακά προσανατολισμένη, διασφαλίζοντας τα μακροχρόνια συμφέροντα της χώρας και των εργαζομένων. Σε μια τέτοια περίπτωση, η σταθεροποίηση, η ρευστότητα, η ανάκαμψη και η προοπτική θα επιστρέψουν ταχύτατα».

Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της μόνιμης έκθεσης ιστορικών τεκμηρίων για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με τίτλο «Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο 1900-2015, 115 χρόνια προσφοράς στην ελληνική κοινωνία». Ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank κ. Φωκίων Καραβίας, μιλώντας στην εκδήλωση, υπογράμμισε ότι: «Η τράπεζά μας είναι ένας μοναδικός συνδυασμός παράδοσης, ιστορίας, δυναμισμού και καινοτομίας, καθώς προέρχεται από συγχωνεύσεις τραπεζικών ιδρυμάτων, που διαδραμάτισαν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του ελληνικού τραπεζικού συστήματος και το καθένα συνέβαλε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο στη διαμόρφωση του σημερινού μας οργανισμού. Η Τράπεζα Εργασίας διακρίθηκε για τις σχέσεις εμπιστοσύνης που έχτισε με τους πελάτες της, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ταυτίστηκε με την ελληνική αποταμίευση και η Eurobank με ό,τι πιο καινοτόμο και δυναμικό έχει να επιδείξει η ελληνική τραπεζική. Σήμερα, η Eurobank διαθέτει και συνθέτει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, τα οποία αξιοποιεί και σκοπεύει να αξιοποιήσει περαιτέρω προς όφελος της αναπτυξιακής πορείας της οικονομίας, η οποία εκτιμώ ότι δεν θα αργήσει να έρθει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή