Ο Galliano στο Vogue Festival 2015

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο John Galliano μίλησε με την δημοσιογράφο της Vogue, Alexandra Shulman, στα πλαίσια του Vogue Festival 2015 για την συνεργασία του με τον οίκο Margiela και την μόδα. Μετά από 4 χρόνια αποχής, ο διάσημος σχεδιαστής επέστρεψε με μια εντυπωσιακή συλλογή γιατί, όπως είπε, πλέον έχει μια διαφορετική οπτική για τα πράγματα. «Έχω μάθει να λέω όχι» αποκάλυψε και τόνισε ότι «μπορεί να είναι απλά μια μικρή λέξη, αλλά στο παρελθόν φοβόμουν να την πω. Το έβλεπα σαν αδυναμία αλλά τώρα το βλέπω σαν δύναμη. Να κάνεις μόνο αυτό που μπορείς να κάνεις καλά».

Ο Galliano είπε πως όταν πρωτοπήγε στον οίκο Margiela «ήθελα να ξέρω πως είναι εκεί γιατί ο Martin έλειπε για αρκετό καιρό. Ήθελα να εγκαθιδρύσω το DNA της υψηλής ραπτικής σήμερα. Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Martin και ήταν μια εκπληκτική εμπειρία που μου έδωσε πολλή ενέργεια. Ενώ κάποιος πρέπει να σέβεται την κληρονομιά ενός οίκου, δεν χρειάζεται να είναι και σκλάβος της, όπως έγινε στον Dior και στο Galliano. Όταν ξεκίνησα, ξόδεψα πολύ χρόνο για να καταλάβω τι σημαίνει να φοράς Margiela σήμερα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή