Σκάουτερ του Παναθηναϊκού αναλαμβάνει ο Χουάν Ρότσα

Σκάουτερ του Παναθηναϊκού αναλαμβάνει ο Χουάν Ρότσα

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και ειδικά της Αργεντινής στρέφει το βλέμμα του ο Παναθηναϊκός για να βρει παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά, μέσα στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατοτήτων του.

Οι «πράσινοι» απείχαν τα τελευταία χρόνια από τη συγκεκριμένη αγορά και για να την αξιοποιήσουν ξανά, επέλεξαν έναν άνθρωπο που τη γνωρίζει άριστα: ο Χουάν Ρότσα επιστρέφει στην πρώτη ομάδα για να αναλάβει «καθήκοντα σκάουτερ και ειδικότερα στην ποδοσφαιρική αγορά της Λατινικής Αμερικής» όπως τονίζει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ. Είχε αναλάβει τον ίδιο ρόλο και το καλοκαίρι του 2008, αλλά οι εισηγήσεις του δεν είχαν εισακουστεί από την τότε τεχνική ηγεσία. Ο Ρότσα είναι πιθανόν να συνοδεύσει τον Λεωνίδα Βόκολο στο ταξίδι του στην Αργεντινή, στα μέσα Μαΐου.

• Μίνι προετοιμασία με ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Νάνο, με στόχο να είναι πιο «φρέσκος» στα πλέι οφ. Μπεργκ και Πέτριτς συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, έχοντας τον ίδιο στόχο, να είναι πανέτοιμοι, δηλαδή, να παίξουν στα πλέι οφ. Σήμερα οι «πράσινοι» έχουν ρεπό.

• Ως «ευχαριστώ» προς τους φιλάθλους για τη στήριξη, η ΠΑΕ αποφάσισε τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ να διατίθενται μέχρι το Σάββατο στην ονομαστική τους αξία και μόνο όσοι επιθυμούν προαιρετικά να ενισχύουν τη Συμμαχία. Ανήμερα του αγώνα, οι τιμές θα είναι όπως στα προηγούμενα παιχνίδια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή