Μάσκαρα: 4 tips για σωστή εφαρμογή

Μάσκαρα: 4 tips για σωστή εφαρμογή

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε φορά που ετοιμάζεστε για βόλτα, επιλέγετε να τονίσετε τα μάτια σας και εφαρμόζετε μία σκιά, λίγη μάσκαρα ή το αγαπημένο eyeliner σας. Τι θα λέγατε όμως την επόμενη φορά να εντυπωσιάσετε τις φίλες σας ή τον αγαπημένο σας με το πιο λαμπερό βλέμμα, εφαρμόζοντας τη μάσκαρά σας, όπως οι make up artists;

Δεν είναι ακατόρθωτο, θέλει τρόπο. Γι’ αυτό δεν έχετε παρά να κρατήσετε σημειώσεις που θα σας χαρίσουν ένα τέλειο αποτέλεσμα:

1. Αποκτήστε εντυπωσιακές βλεφαρίδες μόνο με τη μάσκαρά σας.

Συνήθως συνδυάζετε μάσκαρα και eyeliner, για ένα πιο “γεμάτο” αποτέλεσμα. Αυτή τη φορά, δοκιμάστε να εφαρμόσετε αρκετή μάσκαρα στο κάτω μέρος των βλεφαρίδων, ώστε να φαίνονται πιο παχιές και πυκνές. Επιπλέον, να θυμάστε πως αν συγκεντρωθεί αρκετή ποσότητα στο συγκεκριμένο σημείο, θα δείχνουν και πιο καμπυλωτές.

2. Αναμείξτε τις μάσκαρά σου.

Συνήθως αγοράζετε μία μάσκαρα που θα σας χαρίσει πυκνές ή καμπυλωτές βλεφαρίδες. Επειδή θα βρείτε αρκετές στα καταστήματα που προσφέρουν διαφορετικό αποτέλεσμα, καλό είναι να τις συνδυάζετε. Χρησιμοποιήστε μία μάσκαρα που θα διαχωρίζει τις βλεφαρίδες σας, μία που θα τις επιμηκύνει, μία που θα τους δίνει όγκο και μία τελευταία που θα τις καμπυλώνει. Ίσως σας φανεί πολύπλοκο και χρονοβόρο, αλλά μόλις μάθετε να το πετυχαίνετε μέσα σε λίγα λεπτά, θα ενθουσιάζεστε με το αποτέλεσμα.

3. Μάθετε να την εφαρμόζετε σωστά.

Οι περισσότερες από εμάς εφαρμόζουμε το προϊόν προς τα πάνω και προς τα έξω, αλλά το πιο σωστό είναι να το κάνουμε διαγώνια. Το αποτέλεσμα κολακεύει περισσότερο και οι βλεφαρίδες σας δείχνουν πιο λαμπερές και πυκνές. Για να το πετύχετε, κρατήστε τη μάσκαρά σας σε γωνία και χρησιμοποιήστε λίγη παραπάνω στις εξωτερικές γωνίες των βλεφαρίδων.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή