Όροι συμμετοχής για τον διαγωνισμό SUMMER CAMP

Όροι συμμετοχής για τον διαγωνισμό SUMMER CAMP

10' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η εταιρεία με την επωνυμία «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.» (εφεξής η «ΕΤΑΙΡΙΑ»), διοργανώνει προωθητική ενέργεια – διαγωνισμό με τίτλο «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ SUMMER CAMP» (εφεξής ο «Διαγωνισμός»), μέσω του περιοδικού «ΚΑΠΑ» (το «Περιοδικό») που κυκλοφορεί μαζί με τα φύλλα της Κυριακής της εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», με χορηγό του επάθλου του Διαγωνισμού το γραφείο γενικού τουρισμού «SKYLINES EUROSKI CLUB MON.E.Π.Ε.» που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής, επί της οδού Αμαρουσίου – Χαλανδρίου 60, τηλ. 210-6829290 (εφεξής η «ΧΟΡΗΓΟΣ») με τους κατωτέρω  αναλυτικούς όρους συμμετοχής και ανάδειξης νικητών:

1. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα, ηλικίας από 7 έως 18 ετών, με αναγκαία προϋπόθεση συμμετοχής τη δήλωση συναίνεσης από τους έχοντες τη γονική μέριμνα ή την επιμέλεια του ανηλίκου για τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό και την παραλαβή του επάθλου.

2.  Από το Διαγωνισμό εξαιρούνται οι συγγενείς έως δευτέρου (2ου) βαθμού στελεχών και υπαλλή­λων της ΕΤΑΙΡΙΑΣ και των λοιπών εταιριών του Ομίλου της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, καθώς και της ΧΟΡΗΓΟΥ και των θυγατρικών της.

Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται ο συμμετέχων να είναι αναγνώστης του Περιοδικού.

3.  Από το Διαγωνισμό θα αναδειχθεί κατόπιν κληρώσεως ένας (1) τυχερός νικητής ο οποίος θα κερδίσει δωρεάν διαμονή σε Οικοτροφείο Κολλεγίου στην Αγγλία, διάρκειας μιας εβδομάδος κατά την καλοκαιρινή περίοδο 2015 και ειδικότερα από ……5 ΙΟΥΛΙΟΥ….. έως …8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ στις εγκαταστάσεις ενός από τα boarding schools Bowne House & Queenswood, που αναλαμβάνει να προσφέρει για λογαριασμό της ΕΤΑΙΡΙΑΣ η ΧΟΡΗΓΟΣ  σε συνεργασία με τον Βρετανικό εκπαιδευτικό οργανισμό Lines και περιλαμβάνει τις κατωτέρω υπηρεσίες:  

► Συνοδευόμενες μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Heathrow,

► Διαμονή στο Οικοτροφείο του Κολλεγίου, καθώς και ασφαλιστική κάλυψη του μαθητή-νικητή κατά την διάρκεια της παραμονής του εκεί για ιατροφαρμακευτικά έξοδα λόγω ασθενείας ή ατυχήματος, απώλεια αποσκευών, κ.λ.π.

► Πλήρη διατροφή τριών γευμάτων καθημερινά

► 32 μαθήματα αγγλικών, καθώς και καθημερινά μαθήματα σπορ και οργανωμένη ψυχαγωγία

► 2 ημερήσιες εκδρομές

► Κατατακτήριο test, χρήση διδακτικού υλικού, πιστοποιητικό παρακολούθησης προγράμματος και έλεγχος προόδου του μαθητή – νικητή

Διευκρινίζεται ότι στο έπαθλο δεν περιλαμβάνεται το κόστος των αεροπορικών εισιτηρίων του νικητή και τυχόν συνοδού του για τη μετάβαση και επιστροφή από Λονδίνο (αεροδρόμιο του Heathrow), τα έξοδα τυχόν παραμονής και εστίασης του συνοδού στο Λονδίνο καθώς και λοιπά έξοδα στα οποία τυχόν θα υποβληθεί ο νικητής και δεν περιλαμβάνονται στο δώρο, που θα βαρύνουν αποκλειστικά τον ίδιο.

4. Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από 24/5/2015 ημέρα Κυριακή, έως και 27/5/2015 ημέρα  Τετάρτη.

5. Οι έχοντες τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια των συμμετεχόντων στο Διαγωνισμό, θα πρέπει να αποστείλουν το αργότερο μέχρι την 27/5/2015 και ώρα 24.00 στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) για τη συμμετοχή του ανηλίκου στο Διαγωνισμό από την ηλεκτρονική διεύθυνση στην οποία επιθυμούν να γίνεται μαζί τους η επικοινωνία της ΕΤΑΙΡΙΑΣ για οτιδήποτε αφορά το ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ .

6. Στο άνω ηλεκτρονικό μηνυμα που θα επέχει θέση ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ στο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ, οι  έχοντες τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια των συμμετεχόντων θα πρέπει να αναφέρουν:

  • το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντος και το ονοματεπώνυμο του έχοντ

    ​α​

     τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια του συμμετέχοντος ανηλίκου 

    ​ο οποίος δηλώνει τη συμμετοχή του ανηλίκου​
  •  την ημερομηνία γέννησης του συμμετέχοντος ανηλίκου, 
  •  τον αριθμό τηλεφώνου επικοινωνίας (κινητού ή σταθερού) με τον έχοντα τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια
  • ΔΗΛΩΣΗ από τον έχοντα τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια του συμμετέχοντος ανηλίκου, με την οποία θα δηλώνει

    ​"​

    ως εχων κάθε νόμιμο δικαίωμα ΟΤΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙ ΑΝΕΥ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΩΝ στη συμμετοχη του ανηλίκου στο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌ αποδεχόμενος πλήρως τους Ορους του Διαγωνισμού

    ​"​

7. Χωρίς αποστολή email – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ απο τον έχοντα τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια του συμμετέχοντος ανηλίκου με όλα τα ανωτέρω στοιχεία  δεν θα γίνεται δεκτή η συμμετοχή του ανηλίκου στο Διαγωνισμό.

8. Δεν επιτρέπεται η πολλαπλή συμμετοχή του ιδίου προσώπου στο Διαγωνισμό ή/και στην κλήρωση με αποστολή περισσότερων δηλώσεων συμμετοχής-email από τον έχοντα τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια των συμμετεχόντος ανηλίκου . Οι επόμενες της πρώτης αποδεκτής συμμετοχής θα ακυρώνονται.

9.  Η κλήρωση θα διεξαχθεί με ηλεκτρονικά μέσα την 28/5/2015 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12.00, στα γραφεία της ΕΤΑΙΡΙΑΣ. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης δεν μπορούν να αμφισβητηθούν ή να προσβληθούν με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή μέσο.

10. Με τη διαδικασία της κλήρωσης θα αναδειχθεί ένας (1) τακτικός και ένας (1) αναπληρωματικός νικητής, σε περίπτωση που ο τακτικός νικητής δεν θα αποδεχθεί το δώρο του Διαγωνισμού ή η συμμετοχή του στο Διαγωνισμό ακυρωθεί.

11.  Ο νικητής και ο αναπληρωματικός νικητής του Διαγωνισμού θα ειδοποιούνται  από την ΕΤΑΙΡΙΑ τηλεφωνικώς στον αριθμό του κινητού ή σταθερού τηλεφώνου που δήλωσαν οι έχοντες τη γονική μέριμνα ή επιμέλειά τους, μέχρι  την 31/5/15, οπότε και θα ενημερωθούν για την περαιτέρω διαδικασία παραλαβής του επάθλου.

12. Οι ασκούντες τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια των νικητών του Διαγωνισμού (τακτικού ή αναπληρωματικού) υποχρεούνται

  • να δηλώσουν κατά την επικοινωνία της ΕΤΑΙΡΙΑΣ μαζί τους αν αποδέχονται το έπαθλο για λογαριασμό του ανηλίκου, αλλιώς θα χάνουν το δικαίωμα παραλαβής του και
  • να υπογράψουν σχετική επιστολή στο Χορηγό για την αποδοχή της συμμετοχής του νικητή στο πρόγραμμα summer camp με τους όρους που θα θέσει ο Χορηγός.

13. Σε περίπτωση δε, που τόσο ο αναδειχθείς νικητής όσο και ο  αναπληρωματικός  αρνηθούν ή δεν παραλάβουν το έπαθλο έως την 30 ΙΟΥΝΙΟΥ… ή/και ακυρωθούν, χάνουν αυτομάτως και οριστικά το δικαίωμά τους επ΄αυτού και η ΕΤΑΙΡΙΑ απαλλάσσεται από κάθε σχετική ευθύνη, διατηρεί δε το δικαίωμα να προβεί είτε στην ακύρωση του μη αποδοθέντος επάθλου είτε σε νέα κλήρωση.

14. Ως προϋπόθεση χρήσης του επάθλου, ο έχων τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια του νικητή, οφείλει να αποστείλει μέσω φαξ στον αριθμό 210 4808221………., αντίγραφο του αστυνομικού δελτίου ταυτότητας ή του ισχύοντος διαβατηρίου του νικητή και του ίδιου, από το οποίο να προκύπτει η ταυτότητά τους, μέσα στις δύο (2) επόμενες ημέρες από την ενημέρωσή του ότι κέρδισε το έπαθλο, με ένδειξη «για τον Διαγωνισμό SUMMER CAMP» καθώς και υπογεγραμμένη δήλωση ότι αποδέχονται τους όρους του διαγωνισμού και το προσφερόμενο έπαθλο.

15. Η συμμετοχή του νικητή στο Διαγωνισμό, μπορεί να ακυρωθεί, σε οποιοδήποτε στάδιο του Διαγωνισμού, ακόμα και σε αυτό της παράδοσης και παραλαβής του επάθλου, για τους εξής λόγους: (α)  σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθεί πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολο τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις, (β) σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο Διαγωνισμό (βλ. ανωτέρω όρος 1) ή  ότι περιλαμβάνεται στις ανωτέρω (υπό όρο 2) κατηγορίες προσώπων που δεν δικαιούνται να συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό, (γ) αν αποδειχθεί  με οποιονδήποτε τρόπο ότι, οποιοσδήποτε από τους έχοντες τη γονική μέριμνα ή την επιμέλειά του ανηλίκου, δεν είχε δηλώσει στην πραγματικότητα ότι συναινούσε στη συμμετοχή του ανηλίκου στο Διαγωνισμό και την παραλαβή του επάθλου από αυτόν.

Σε κάθε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής του νικητή  για τους λόγους που αναφέρονται ανωτέρω (π.χ. συγγενείας, μη αποδοχής όρων κ.λ.π.) το δικαίωμά του στο έπαθλο χάνεται οριστικά και θα ειδοποιείται ο αναπληρωματικός νικητής, ο οποίος έχει τις ίδιες υποχρεώσεις, διαφορετικά θα χάνει και αυτός το δικαίωμα παραλαβής του επάθλου.

16. Μετά την κλήρωση για την ανάδειξη του νικητή (τακτικού και αναπληρωματικού) κάθε υποχρέωση της ΕΤΑΙΡΙΑΣ απέναντι στους συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό παύει να υφίσταται.

17. Διευκρινίζεται ότι η ΕΤΑΙΡΙΑ και ο Χορηγός δεν φέρουν καμία ευθύνη και οι συμμετέχοντες και οι έχοντες τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια αυτών δεν διατηρούν καμία απαίτηση, αξίωση ή δικαίωμα κατά αυτών σε περίπτωση που καθυστερήσει ή ματαιωθεί ή ακυρωθεί αεροπορική πτήση και δεν μεταβούν εγκαίρως στο summer camp καθώς επίσης και εάν  ματαιωθεί το πρόγραμμα του summer camp ή δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές ή στο πρόγραμμα που έδωσε ο Βρετανικός οργανισμός Lines.

19. Ο νικητής θα ταξιδέψει με αποκλειστική ευθύνη του. Η ΕΤΑΙΡΙΑ ουδεμία ευθύνη φέρει για οτιδήποτε έχει σχέση με το προσφερόμενο έπαθλο, για τυχόν ατυχήματα, οιασδήποτε μορφής ζημία ή βλάβη τυχόν υποστεί ο νικητής κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ή επ’ ευκαιρία ή λόγω του ταξιδιού ή/και του προσφερομένου επάθλου. Επίσης σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται η ΕΤΑΙΡΙΑ για τυχόν άμεσες ή έμμεσες  ζημίες, δαπάνες και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από οποιαδήποτε αιτία σχετικά με το ταξίδι ή/και το προσφερόμενο έπαθλο. Περαιτέρω η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, ποινική ή αστική προς οποιονδήποτε νικητή, ή/και τρίτο, για οποιοδήποτε ατύχημα ήθελε συμβεί και/ή ζημία και /ή βλάβη σωματική ή υλική ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το ταξίδι ή/και το προσφερόμενο έπαθλο ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία σχετιζόμενη με το προσφερόμενο έπαθλο.

20. Το προσφερόμενο έπαθλο του Διαγωνισμού είναι προσωπικό με αυστηρώς προσωποπαγή χαρακτήρα, δεν μεταβιβάζεται, δεν εκχωρείται και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα δώρα. Διευκρινίζεται ότι η έκδοση των εισιτηρίων σε όνομα τρίτου πέραν του νικητή, δεν επιτρέπεται. Ο νικητής δεν έχει δικαίωμα να ζητήσει οποιοδήποτε αντάλλαγμα ή την χρησιμοποίηση του επάθλου  σε εναλλακτική ημερομηνία από αυτές που ορίζονται ανωτέρω.

21. Με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό οι συμμετέχοντες και οι έχοντες τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια αυτών ρητά αποδέχονται ότι η συμμετοχή τους αποτελεί ελεύθερη και σαφή εκ μέρους τους δήλωση συναίνεσης κατά την έννοια του ν. 2472/1997 για την εκ μέρους της ΕΤΑΙΡΙΑΣ τήρηση αρχείου με τα στοιχεία συμμετοχής τους μόνο για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του Διαγωνισμού και όχι για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας ή για προωθητικά προγράμματα και μετά το πέρας του Διαγωνισμού και την ανάδειξη του νικητή  τα στοιχεία αυτά  θα διαγραφούν οριστικά σύμφωνα με όσα επιτάσσει ο ν. 2472/1997 και ο ν. 3471/2006, όπως ισχύουν σήμερα.

Τα προσωπικά αυτά δεδομένα η  ΕΤΑΙΡΙΑ δεσμεύεται να μην τα κοινοποιήσει σε κανένα τρίτο πρόσωπο, χωρίς τη συγκατάθεση του συμμετέχοντος στο Διαγωνισμό, εκτός από αυτά τα πρόσωπα προς τα οποία η γνωστοποίηση είναι απολύτως αναγκαία για τη διεξαγωγή του Διαγωνισμού και την παράδοση του επάθλου. Έτσι, η ΕΤΑΙΡΙΑ δικαιούται να γνωστοποιεί τα στοιχεία του νικητή (τακτικού και αναπληρωματικού) στη ΧΟΡΗΓΟ και για το λόγο αυτό οι συμμετέχοντες και οι έχοντες τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια αυτών με την υποβολή της φόρμας συμμετοχής στο Διαγωνισμό αποδέχονται ρητά και παρέχουν τη συγκατάθεσή τους για τη χρήση των προσωπικών τους δεδομένων από την ΕΤΑΙΡΙΑ και γνωστοποίηση στη ΧΟΡΗΓΟ.

Η ΕΤΑΙΡΙΑ θα διατηρεί, καθ’ όλη τη διάρκεια του Διαγωνισμού, τις αποστελλόμενες από τους συμμετέχοντες φόρμες συμμετοχής.

22. Οι συμμετέχοντες διατηρούν τη δυνατότητα να ασκήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση προς την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ το δικαίωμα πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αντίστοιχα ή την επιβεβαίωση, ή τροποποίηση στοιχείων τους που τηρούνται σε Αρχείο, κατά τις διατάξεις του Ν. 2472/1997, όπως ισχύει. Στην περίπτωση αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα ΜΙΛΤΟΥ ΜΑΡΙΑ……….. στο τηλέφωνο 210 4808208  ή με mail στο [email protected]

23.  Η ΕΤΑΙΡΙΑ  διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών στο Περιοδικό ή/και στην ιστοσελίδα της στο διαδίκτυο κατά την ίδια ως άνω ημερομηνία κληρώσεως και να προβαίνει γενικά σε διαφημιστική εκμετάλλευση και προβολή κάθε σχετικού γεγονότος κατ’ επιλογήν της.

Ο νικητής, με την συμμετοχή του στο Διαγωνισμό, καθώς και οι ασκούντες τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια αυτού, συναινούν ανεπιφύλακτα στη χρήση του ονόματός τους για λόγους διαφημιστικής προβολής από την ΕΤΑΙΡΙΑ κατά τα ανωτέρω, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.

24. Η ΕΤΑΙΡΙΑ δικαιούται κατά την απόλυτη κρίση της να αλλάξει την ημερομηνία διενέργειας της κλήρωσης ή να ανακαλέσει εν όλω ή εν μέρει την προκήρυξη του Διαγωνισμού ή να τροποποιήσει μονομερώς τους όρους συμμετοχής στο Διαγωνισμό, ενημερώνοντας σχετικά μέσω της ιστοσελίδας [email protected], καθώς και με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο. Η ΕΤΑΙΡΙΑ δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με οποιαδήποτε τέτοια ανάκληση ή τροποποίηση.

25. Οι συμμετέχοντες στο Διαγωνισμό δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ή των εταιριών που παρέχουν τα έπαθλα.

26. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων συμμετοχής και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση του συμμετέχοντα και του έχοντος τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια αυτού, από κάθε τυχόν αξίωση έναντι της ΕΤΑΙΡΙΑΣ.

27.  Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος ή/και έχοντος τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια αυτού κριθεί (ακόμη και βάσει ενδείξεων) από την ΕΤΑΙΡΙΑ παράνομη ή καταχρηστική (χωρίς να φέρει αυτή το βάρος της απόδειξης), τότε η ΕΤΑΙΡΙΑ θα έχει το δικαίωμα να τον αποκλείσει τελείως από το Διαγωνισμό, ακόμη και αφού έχει ανακηρυχθεί νικητής ή έχει ειδοποιηθεί για την παραλαβή του επάθλου.

28. Σε περίπτωση διαφωνίας, διένεξης ή αμφισβήτησης από συμμετέχοντα ή/και έχοντα τη γονική μέριμνα ή επιμέλεια αυτού στο Διαγωνισμό, σχετικά με την ερμηνεία ή ορθή εφαρμογή όρου τινός του Διαγωνισμού, ο συμμετέχων θα απευθύνεται, πριν προβεί σε οποιαδήποτε δικαστική ενέργεια, στην ΕΤΑΙΡΙΑ, η οποία θα καταβάλει προσπάθεια συμβιβαστικής, φιλικής επιλύσεως της διαφοράς. Σε περίπτωση αποτυχίας της προσπάθειας αυτής, ο συμμετέχων θα έχει το δικαίωμα προσφυγής στα ελληνικά δικαστήρια, όπως ορίζεται παρακάτω.

29 Κάθε διένεξη, διαφορά ή διαφωνία που δεν θα έχει επιλυθεί φιλικά κατά τη διαδικασία του προηγούμενου άρθρου και απορρέει από την παρούσα προκήρυξη ή σχετίζεται με αυτή, θα επιλύεται αποκλειστικά από τα δικαστήρια της Αθήνας (αποκλειόμενης οποιασδήποτε άλλης δικαιοδοσίας ακόμη και συντρέχουσας) σύμφωνα με το ελληνικό δίκαιο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή