Στην τελική ευθεία Ολυμπιακός και Ξάνθη

Στην τελική ευθεία Ολυμπιακός και Ξάνθη

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πίστη για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας έχουν άπαντες στις τάξεις του Ολυμπιακού. Με χθεσινές τους δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου σε ειδική εκδήλωση στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, οι «ερυθρόλευκοι» εξέφρασαν την αισιοδοξία τους για επικράτηση στον αυριανό τελικό με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ (ώρα έναρξης 20.30). «Οταν βρίσκεσαι σε ένα μεγάλο σύλλογο, έχεις πάντα την υποχρέωση να κερδίζεις τους μεγάλους τίτλους. Εχω κερδίσει το πρωτάθλημα. Θέλω να κερδίσω και το κύπελλο με τον Ολυμπιακό, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό» τόνισε ο Χόρχε Μπενίτες.

Η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα και η αποστολή τους θα ανακοινωθεί μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης. Να σημειωθεί πως η πειραϊκή εταιρεία ανακοίνωσε χθες πως στις 9 Ιουνίου θα διενεργηθεί η γενική συνέλευση της ΠΑΕ στην οποία θα γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 10 εκατομμύρια ευρώ, την οποία θα καλύψει ο πρόεδρός της, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Ξάνθης, Ράζβαν Λουτσέσκου, δεν υπολογίζει τους τραυματίας Τάσο Παπάζογλου, Παναγιώτη Τριάδη και Μιχάλη Ζαρόπουλο. «Είναι ξεκάθαρο ότι θα αντιμετωπίσουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο που είναι συνηθισμένος να κερδίζει τίτλους. Αλλά επίσης εμείς έχουμε προσδοκίες και μεγάλα όνειρα. Θα παλέψουμε γι’ αυτά τα όνειρα», δήλωσε χθες ο Ρουμάνος τεχνικός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή