Πρόγραμμα 3asyDRIVE Plus για τη νέα BMW, σειρά 1

Πρόγραμμα 3asyDRIVE Plus για τη νέα BMW, σειρά 1

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η έννοια της ανανέωσης δεν θα μπορούσε να βρει καλύτερο παράδειγμα για να εκφράσει την πληρότητά της από τη νέα σειρά 1 της BMW. Τα νέα πισωκίνητα μοντέλα της BMW σειρά 1 με την τεχνολογία BMW EfficientDynamics, εκτός από ανανεωμένη σχεδίαση, γκάμα τρικύλινδρων και τετρακύλινδρων κινητήρων βενζίνης και diesel που επιτυγχάνουν υψηλές επιδόσεις με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση και αισθητική του εσωτερικού, διαθέτουν και ένα ανανεωμένο πακέτο χρηματοδότησης, ασφάλισης και εγγύησης ― το 3 asyDRIVE Plus. Το πρόγραμμα 3asyDRIVE Plus συνδυάζει σε μία μηνιαία δόση όλες τις παρακάτω υπηρεσίες:

• Χρηματοδότηση. Προνομιακό σταθερό επιτόκιο 4,9%, από 20% προκαταβολή, διάρκεια 12, 24, 36 ή 48 μήνες, προστασία δανείου/δόσεων, τελευταία μεγάλη δόση με 3 εναλλακτικές ― ανταλλαγή, απόκτηση, επιστροφή και εγγυημένη αξία επαναγοράς οχήματος στη λήξη του δανείου.

• Ασφάλιση. Ασφάλιση οχήματος για όλη τη διάρκεια του προγράμματος σε συνεργασία με την Allianz, σταθερό και προκαθορισμένο ποσό ασφάλισης και εγγυημένη αξία οχήματος.

• Δωρεάν επέκταση εγγύησης.  Eνα χρόνο δωρεάν επέκταση εργοστασιακής εγγύησης BMW.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή