Γάμοι, βαφτίσια, γιορτές: Πως δεν θα πάρετε κιλά μετά από ένα πάρτι

Γάμοι, βαφτίσια, γιορτές: Πως δεν θα πάρετε κιλά μετά από ένα πάρτι

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν κάποια βράδια που δεν μπορείς να αποφύγεις το υπερβολικό φαγητό. Η Eurovision ήταν η καλύτερη αφορμή για να περάσεις καλά με τους φίλους σου, να σχολιάσεις τα φορέματα και να γελάσεις. Έ, θα φας κι ένα σουβλάκι παραπάνω. Δεν έγινε και τίποτα. Το ίδιο ισχύει και για τα γενέθλια του φίλου σου, τα βαφτίσια της ανιψιάς σου, τον γάμο της κολλητής σου. Θα φας, γιατί περνάς καλά, γιατί το φαγητό είναι απόλαυση, γιατί θέλεις να αφεθείς.

Πως θα καταφέρεις να μην πάρεις ούτε ένα κιλό; Θα σταματήσεις να νιώθεις τύψεις (οι τύψεις σου ανοίγουν την όρεξη) και να προσέξεις τη διατροφή σου την επόμενη μέρα. Φάε σαλάτα, γιαούρτι, νερό, τέτοια πράγματα. Έτσι κι αλλιώς δεν θα πεινάς πολύ, εκτός αν ήπιες πολύ αλκοόλ. Σε αυτή την περίπτωση εξοπλίσου με πολλά μπουκαλάκια νερό και φτιάξε μια αποτοξινωτική σαλάτα με φρούτα που χορταίνουν κιόλας.

Απόλαυσε το φαγητό χωρίς υπερβολές και ίσως ανακαλύψεις την μαγική διατροφή που θα σε αδυνατίσει. Πάντα με μέτρο ακόμα –και ειδικά- αν έχεις ξεφύγει το προηγούμενο βράδυ!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή