«Billy Elliot The Musical»: Ζητείται πρωταγωνιστής

«Billy Elliot The Musical»: Ζητείται πρωταγωνιστής

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ιστορία του Billy Elliot –ενός εντεκάχρονου αγοριού που αφήνει την πυγμαχία για να κάνει μαθήματα μπαλέτου, με φόντο τα κοινωνικά προβλήματα της θατσερικής Αγγλίας– προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 2000 και πέντε χρόνια μετά μεταφέρθηκε σε σκηνή του Λονδίνου με τη μορφή μιούζικαλ, σε μουσική Elton John. Η επιτυχία στο West End, όπου συνεχίζει να παίζεται αδιάλειπτα, έφερε το «Billy Elliot The Musical» σε μεγάλες σκηνές ανά τον κόσμο, με παραγωγές που έχουν προσελκύσει μέχρι σήμερα δέκα εκατομμύρια θεατές!

Με αυτά τα εντυπωσιακά «διαπιστευτήρια» παραλαμβάνει το έργο ο Δημήτρης Λιγνάδης, για να σκηνοθετήσει την ελληνική εκδοχή που θα κάνει πρεμιέρα στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2015, στο θέατρο Παλλάς. Εκεί θα πραγματοποιηθούν και οι οντισιόν για την ανεύρεση του Έλληνα Billy Elliot, το πρώτο και το δεύτερο σαββατοκύριακο του Ιουνίου (Σάββατο 6/6 και Κυριακή 7/6, Σάββατο 13/6 και Κυριακή 14/6). Ο σκηνοθέτης και οι συνεργάτες του απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση  σε αγόρια ηλικίας 10 έως 14 χρονών, που χορεύουν, τραγουδούν και θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια παράσταση-υπερπαραγωγή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στις ακροάσεις με τους γονείς τους, έχοντας μαζί ένα σύντομο βιογραφικό και μια φωτογραφία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στην οντισιόν του «Billy Elliot The Musical», μπορείτε να απευθυνθείτε στην κυρία Φανή Μπαλανίκα στο 2111026268 και στο [email protected] , Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00-19:00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή