«Νόστιμες» πτήσεις από την Air France

«Νόστιμες» πτήσεις από την Air France

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα πιάτα στο à la carte μενού έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν οι επιβάτες της Air France ήδη από τον περασμένο μήνα. Οι νέες γεύσεις είναι διαθέσιμες στην Οικονομική και την Premium Eco-nomy καμπίνα και αποτελούν την εναλλακτική πρόταση στα γεύματα που σερβίρονται σε όλες τις πτήσεις κατά τις οποίες σερβίρεται ζεστό γεύμα, με αναχώρηση από το Παρίσι (Charles de Gaulle και Orly). Πρόκειται για τέσσερα διαφορετικά μενού, τα οποία αποτελούνται από ένα ορεκτικό, κυρίως πιάτο, τυρί και επιδόρπιο και ανανεώνονται κάθε χρόνο.

Το «Sélection LeNôtre» έχει δημιουργηθεί από τους σεφ του περίφημου Maison LeNôtre, το «Tradition» προσφέρει μια αυθεντική γαλλική γαστρονομική εμπειρία, ενώ το «Ocean» περιλαμβάνει κυρίως θαλασσινά και το «Italia» μια ποικιλία από γεύσεις της Ιταλίας – τι άλλο; Οι τιμές, που κυμαίνονται μεταξύ 12 και 28 ευρώ ή μεταξύ των 4.000 και 8.500 Flying Blue μιλίων, μπορούν να κρατηθούν online στην ιστοσελίδα της Air France, ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική κράτηση στο πεδίο view/modify my bookings, κατά τη διάρκεια του ηλεκτρονικού check-in και στα τηλεφωνικά κέντρα και τα εκδοτήρια της Air France έως 24 ώρες πριν από την προγραμματισμένη αναχώρηση.

> www.airfrance.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT